Menu Premium
Loading...

De tien beste games van The Wall 2020: nummers 5 t/m 1

08/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En nu gaat het echt het feestelijke slot van de GKE3 periode worden. De community heeft in ruimte getale gestemd op The Wall 2020. Samengesteld door JJ en Skate. Uit deze peoples vote komt de top 10 van de beste games van de ‘E3’ periode voort. Toen games die volgens de kijkers van Gamekings het best gepresenteerd werden en de grootste beloftes boden voor een mooi eindresultaat dit najaar of in 2021 en verder. De uitslag van The Wall is over twee afleveringen verdeeld. Vandaag deel 2, gisteren kon je deel 1 bekijken.

Waar komt Halo Infinite terecht?

In deze eerste aflevering behandelen JJ en Skate naast de nummers 5 tot en met 1 ook de drie slechtste games. Zoals JJ al in het vorige item aangaf is de uitslag van dit jaar een beetje beladen. Drie van de eerste vijf games waren PS5-exclusives? Zet die trend zich ook voort bij de top 5? Want dan zal The Wall flink wat voeding gaan geven aan de kift tussen fanboys. Het is immers nooit goed voor iedereen. Er valt altijd wel wat te zeiken. En zo hoort het ook bij een populariteitswedstrijd. Daar moet discussie om heen ontstaan.

Wie komt er als nummer 1 op The Wall?

De kwalificaties op The Wall van 2020 werden in zes soorten poezen onderverdeeld. Omdat poezen dit jaar de nieuwe herten waren. De lelijke poes was het laagst haalbare cijfer en de kale poes het hoogste. In totaal waren er 55 games op de ‘muur’ gezet. En uit dat aanbod kon de community kiezen. Met als doel de ultieme kale poes van 2020 te bepalen. Welke game gaat worden en op welk(e) platfom(en) komt hij uit. Of is het misschien een exclusieve titel? Je ziet het in het tweede en laatste deel van de uitslag van The Wall 2020.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch