Menu Premium
Loading...

De tien beste games van The Wall 2020: nummers 10 t/m 6

07/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit gaat echt het feestelijke slot worden van de GKE3 periode. De community heeft in ruimte getale gestemd op The Wall 2020. Samengesteld door JJ en Skate. Uit deze peoples vote komt de top 10 van de beste games van de ‘E3’ periode voort. Toen games die volgens de kijkers van Gamekings het best gepresenteerd werden en de grootste beloftes boden voor een mooi eindresultaat dit najaar of in 2021 en verder. De uitslag van The Wall is over twee afleveringen verdeeld. Vandaag deel 1.

The Wall krijgt dit jaar een beladen uitslag

In deze eerste aflevering behandelen JJ en Skate de nummers 10 tot en met 6. De onderkant van de top 10 dus. Alhoewel menig developer zich graag met hun spel aan deze onderkant zou bevinden. Zoals JJ al in het begin van het item aangeeft (hij weet als redacteur de uitslag en Skate niet) gaat het dit jaar een beladen resultaat worden. Waarom? Dat zul je gedurende het openbaren van de eerste vijf verkozen games mogelijk wel begrijpen. Want The Wall geeft ook altijd voeding aan de kift tussen fanboys. Het is nooit goed voor iedereen. Er valt altijd wel wat te zeiken. En zo hoort het ook bij een populariteitswedstrijd. Daar moet discussie om heen ontstaan.

Wie er is uiteindelijk de ultieme kale poes?

De kwalificaties op The Wall van 2020 werden in zes soorten poezen onderverdeeld. Omdat poezen dit jaar de nieuwe herten waren. De lelijke poes was het laagst haalbare cijfer en de kale poes het hoogste. In totaal waren er 55 games op de ‘muur’ gezet. En uit dat aanbod kon de community kiezen. Met als doel de ultieme kale poes van 2020 te bepalen. Welke game gaat worden en op welk(e) platfom(en) komt hij uit. Of is het misschien een exclusieve titel? Je gaat het allemaal beleven in deze tweedelige serie die draait op de uitslag van The Wall 2020.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch