Menu Premium
Loading...

De tien beste games van de E3 2024: The Wall 5 t/m 1

23/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De afgelopen week hebben we jullie gevraagd om je stem uit te brengen voor de 2024 editie van The Wall. Ook al was er geen E3 beurs, de drie presentaties die we streamden, brachten meer dan genoeg spellen om ook dit jaar een editie van The Wall te rechtvaardigen. En dat vonden jullie blijkbaar ook, want jullie hebben zoals elk jaar behoorlijk massaal de inner fanboy losgelaten. Waarvoor dank. In de stream van vrijdag 14 juni zijn ruim 30 games door JJ en Skate op waarde gewogen. Maar dat was hun keuze. En daar mag en kun je het niet mee eens zijn. Daarom dus de enquête. Opdat jullie bepalen wat de tien beste games van de E3 van 2024 waren. In deze video maken we bekend wat de 5 beste titels zijn.

The Wall 2024: Er zijn nog vijf plekken te vergeven

Vanzelfsprekend gaan we in deze tekst niet de gehele top-10 aan je verklappen. Die spanning houden we er even in. Anders hoef jij immers de video niet meer te kijken. Maar we wisten vooraf dat er genoeg kanshebbers voor de top posities waren. We noemen maar een Fable 4, Star Wars Outlaws Doom: The Dark Ages, Avowed, Astro Bot of Black Myth: Wukong . En dan waren er ook nog de meer onbekende titels zoals Clair Obscur: Expedition 33, Delta Force: Hawk Ops en WUCHANG: Fallen Feathers. Hoe deden die het?

Wie wordt de winnaar van de E3 2024?

In deze video krijg je de nummers 5 tot en met 1 te zien. Wie mag zich de opvolger van Starfield noemen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch