Menu Premium
Loading...

De tien beste games van de E3 2023: The Wall 2023, 5 t/m 1

18/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afgelopen week hebben we jullie gevraagd om je stem uit te brengen voor de 2023 editie van The Wall. Ook al was er geen E3 beurs, de vele presentaties brachten meer dan genoeg games om de 2023-editie van The Wall te rechtvaardigen. En dat vonden jullie blijkbaar ook, want jullie hebben zoals elk jaar behoorlijk massaal de inner fanboy losgelaten. Waarvoor – uiteraard – veel dank. In de stream van afgelopen dinsdag zijn ruim 35 games door JJ en Skate op waarde gewogen. En daar mag en kun je het niet mee eens zijn. Daarom dus die enquête. Opdat jullie bepalen wat de tien beste games van de afgelopen E3 waren. En natuurlijk welke drie games de poedelprijs verdienen. En dus zijn dit volgens jullie de beste 10 games van de E3 2023. Gisteren maakten Jelle en Koos alvast de nummers 10 tot en met 6 bekend. Vandaag is het de beurt aan de top 5. Spannond…

Wie wordt de opvolger van God of War Ragnarök?

Oké, laten we één ding van tevoren duidelijk maken: we gaan de top 5 hier niet aan je verklappen. Die spanning houden we er tot het bittere einde in. Er zijn genoeg kanshebbers over voor de top positie. Wordt het Starfield, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty of toch Star Wars Outlaws. Allemaal games waar veel over gezegd en gesproken werd op social media. En komt er misschien een verrassing boven borrelen. Niks zo onvoorspelbaar als de community. Het antwoord op al deze vragen krijg je als op de Play knop drukt.

The Wall 2023: wat is de slechtste games van de E3 2023?

In deze video gaan we bekend maken wat de beste vijf games zijn geworden. Welke developer en uitgever kunnen de champagne fles gaan ontkurken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch