Menu Premium
Loading...

De Oudejaarsshow met de Gamekings Kijkers Awards 2012

31/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben al aardig wat prijzen uitgereikt de afgelopen dagen, maar de allerbelangrijkste prijs moet natuurlijk gaan naar de game waar jij met jouw medekijkers het meest tevreden over was. Daarom onthullen we vandaag de winnaar van de belangrijkste en mooiste gameprijs: de Gamekings Kijkers Awards 2012. Wie de prijs in de wacht sleept, zie je in de Oudejaarsshow met de Gamekings Kijkers Awards 2012.

In deze Oudejaarsshow nemen JJ en Dennis het volle gamejaar 2012 met jou door. Ze vertellen je wat het opvallendste gamenieuws dit jaar was en waarom. Daarnaast wordt de top 10 beste games van 2012 onthuld. Dit zijn de games waar jullie de afgelopen dagen het meest op hebben gestemd.

Het meest treurige nieuws van 2012 was toch wel dat zoveel gamestudio’s de deuren moesten sluiten. Meer dan 20 grote studio’s die bekende games maakten, zijn opgeheven. Welke dat precies zijn en wat JJ en Dennis daar over denken, hoor je in de Oudejaarsshow met de Gamekings Kijkers Awards 2012.

Gelukkig was er ook een stuk vrolijker nieuws dit jaar. Zo zijn free-to-play games echt volwassen geworden en zijn er meerdere grote en succesvolle varianten die je nu kunt gaan spelen zonder ook maar een euro te betalen.

Naast de beste games dit jaar, waren er natuurlijk ook een paar die niet zo goed waren. JJ vermeldt daarom ook de allerslechtste games die in 2012 verschenen, al is Dennis het absoluut niet eens met een aantal titels die JJ opnoemt.

Natuurlijk zijn er oliebollen en champagne in de studio aanwezig, zodat Dennis en JJ het jaar 2012 op een gezellige manier kunnen afsluiten. Vooral Dennis is daar blij mee, want hij slaat in dit item wel een aantal glaasjes achterover.

Namens de hele redactie: een heel gelukkig 2013!

De Oudejaarsshow met de Gamekings Kijkers Awards 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch