Menu Premium
Loading...

De OnePlus Lapland Trip – Part 1: Duiken in het ijs

21/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen kwam daar ineens vanuit het niets een uitnodiging van OnePlus op de redactie om mee te gaan naar Finland en een sneeuwballengevecht te houden tegen A.I. Robots die in verbinding met 5G! Wat zeg je dan? Fuck yeah natuurlijk.

Op naar het hoge noorden

Dus vlogen Koos en Jelle op een hele vroege zondagochtend af naar het hoge noorden: Finland. Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Helsinki hebben we al direct een overstap om nog noordelijker te gaan, het afgelegen Lapland. Bij de eindbestemming landen de twee heren in het meest schattige vliegveld ter wereld: Kuusamo.

Sauna is een religie in Finland

When in Finland, do what the Finlanders do, En dus dompelen Jelle en Koos zich in de al duizendjarige Finse traditie genaamd de ‘sauna’. Maar de Finnen zullen de Finnen niet zijn als niet een klein beetje gek gestoord zijn en dus gooien ze er na de sauna nog een verplichte duik in het ijsbad bij in. Iets waar vooral Koos, als redactie’s grootste koukleum, niet blij mee was.2

Fins pils heeft geen schuim

Gelukkig werden we achteraf wel uitstekend in de watten gelegd met een luie stoel bij een haardvuurtje inclusief ijskoude pils in de hand, We konden eventjes uitrusten want de volgende dag stond natuurlijk de OnePlus 5G Snowbot Battle op het programma.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch