Menu Premium
Loading...

De meest veelbelovende games van 2023: Top 3 Skate [Fruitblik]

08/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan nog even door met de Fruitblik Weken. We hebben immers nog een paar presentatoren te gaan. En wat is er leuker dan als een blij ei vooruitkijken op dat wat komen gaat? Wat brengt 2023 ons als gamers allemaal? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a KingdomHogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R. 2 Chernobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze reeks van video’s over de top 3 meest veelbelovende games van 2023.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan. In deze video is het de beurt aan Skate.

Wat zijn voor Skate de meest veelbelovende games van 2023?

Als je Skate kent, en wie doet dat niet, dan zou je mogelijk de lijst voor een deel kunnen invullen. Komen er  games aan die de lat lekker hoog leggen qua uitdaging en gameplay? Want dat zijn de games waar deze veteraan maar al te graag zijn tanden in zet. Net als de rest had Skate ook best moeite om zich tot drie games te beperken. Met alle consoles in huis kan hij in 2023 alle kanten op. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Skate gehaald? Dat kun je zien en horen zodra deze video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023 zich op jouw scherm opent.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch