Menu Premium
Loading...

De meest veelbelovende games van 2023: Top 3 JJ [Fruitblik 2023]

11/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn de komende weken de Fruitblik Weken. Na een flink te hebben terug geblikt aan het einde van het vorige jaar, zijn we ons nu vooral aan het verheugen op alles wat gaat komen. Wat gaat 2023 ons als gamers allemaal brengen? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom, Hogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R.2 Chornobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze reeks van top 3’s die de komende weken aan je gepresenteerd worden.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan.

Wat zijn voor JJ de meest veelbelovende games van 2023?

JJ trapt de reeks af. Het is een goed teken dat hij moeite had om drie games uit het aanbod te pikken. Niet omdat hij er met moeite drie kon vinden. In tegendeel zelfs, het was voor hem lastig om uit meerdere titels de drie te kiezen die hem het meest bevielen. Er zit voor JJ namelijk best wel veel toffe shit in de pijplijn. Welke drie games uiteindelijk zijn top drie meest veelbelovende games hebben gehaald, kun je zien en horen zodra je op de bekende Play knop drukt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch