Menu Premium
Loading...

De meest veelbelovende games van 2023: Top 3 Huey [Fruitblik 2023]

10/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben nog één aflevering in de serie van meest veelbelovende games 2023. En dat is de top 3 van Huey. Na veel te hebben terug geblikt aan het einde van het vorige jaar, is ook hij zich al weken aan het verheugen op alles wat komen gaat. Want leuk. Wat brengt 2023 hem als gamers? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a KingdomHogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R. 2 Chernobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? Gloort er een vette platformer aan de horizon? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugt Huey zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze video over de top 3 meest veelbelovende games van 2023.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan. In deze laatste video in de serie is het de beurt aan Huey.

Wat zijn voor Huey de meest veelbelovende games van 2023?

Langzaam maar zeker kennen we de smaak van Huey. Een smaak die je het beste als divers kunt beschrijven. Dat blijkt ook uit zijn Top 3. Die vliegt alle kanten op. Net als de rest had de man met de wapperende manen veel moeite om zicht tot drie games te beperken. Met een brede smaak, kan hij naar eigen zeggen in 2023 alle kanten op. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Huey gehaald? Dat kun je zien en horen in deze afsluitende video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch