Menu Premium
Loading...

De meest veelbelovende games van 2023: Top 3 Daan [Fruitblik 2023]

19/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten nog steeds in de de Fruitblik Weken. Na veel te hebben terug geblikt aan het einde van het vorige jaar, zijn we ons nu aan het verheugen op alles wat komen gaat. Wat brengt 2023 ons als gamers allemaal? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a KingdomHogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R. 2 Chernobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze reeks van video’s over de top 3 meest veelbelovende games van 2023.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan. In deze video is het de beurt aan Daan.

Wat zijn voor Daan de meest veelbelovende games van 2023?

Daan wilde duidelijk wegblijven van de begaande paden. Natuurlijk wilde hij graag Star Wars Jedi: Fall Order en Hogwarts Legacy spelen, of een van de Final Fantasy releases voor komend jaar, maar die games hadden anderen al voorgesteld. Daar ging hij tenminste vanuit. Hij wilde wat vers bloed in mix gooien. Ook hij zag namelijk veel potentie in de lineup van 2023. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Daan gehaald? Dat kun je zien en horen zodra je deze video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023 aan zet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch