Menu Premium
Loading...

De meest veelbelovende games van 2023: Top 3 Boris [Fruitblik 2023]

18/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn deze weken de Fruitblik Weken. Dar moge onderhand wel duidelijk zijn. Na veel te hebben terug geblikt aan het einde van het vorige jaar, zijn we ons nu aan het verheugen op alles wat komen gaat. Wat brengt 2023 ons als gamers allemaal? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a KingdomHogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R. 2 Chernobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze reeks van top 3’s die de komende weken aan je gepresenteerd worden.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan. In deze video is het de beurt aan Boris.

Wat zijn voor Boris de meest veelbelovende games van 2023?

Boris vroeg of hij een top 6 of 7 mocht maken. Hij zag net als de rest een hoop leuke dingen aan de horizon gloren. Van Homefront tot Starfield en van het tweede deel van Alan Wake tot aan het derde deel van Company of Heroes. En Boris had makkelijk nog wel even kunnen doorgaan. Welke drie games hebben uiteindelijk zijn top drie meest veelbelovende games gehaald? Dat kun je zien en horen zodra je deze video over de meest veelbelovende games van 2023 in gang zet.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch