Menu Premium
Loading...

De Jurassic World 2 Trailer is hier

09/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week heb je Filmkings kunnen zien. Hierin namen Shelly en Jelle het filmnieuws door en bekeken ze twee nieuwe trailers. De actualiteit heeft ons wat dat betreft ingehaald. Aan het begin van de week verscheen er immers een teaser online die de eerste trailer van Jurassic World 2 aankondigde. Vrijdag hebben de Gamekings deze eindelijk kunnen zien. Omdat het popculture-gehalte van de Jurassic World-franchise erg hoog is, willen we de trailer in een apart item behandelen. Ben je benieuwd wat de Gamekings erover te zeggen hebben? Check nu dit item met de nieuwe Jurassic World 2 Trailer!

Gaat deel 2 beter worden dan zijn voorganger?

De eerste Jurassic World kende een behoorlijke hype. De films uit de jaren 80′ hebben ook anno 2017 nog een vaste aanhang. Deze groep ging uit hun dak bij de aankondiging van de eerste Jurassic World. Toen de film eenmaal op het witte doek te zien was, waren de reacties wat bekoeld. Er was vooral teleurstelling om het kinderlijke karakter van de film. Het bloed vloeide minder rijkelijk dan veel fans gehoopt hadden. Jurassic World was ondanks de gematigde klaagzang wel een financiële kaskraker. Dit tweede deel met Chris Pratt in de hoofdrol komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen.

Wat is jullie mening over deze Jurassic World 2 trailer? Kunnen jullie je vinden in de teksten van de Gamekings? Heb je zin in dit tweede deel en hoe kijk je terug op zijn voorganger? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch