Menu Premium
Loading...

Filmkings over Quentin Tarantino en Star Wars

06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Filmkings, dit keer met Shelly en Jelle. Het duo heeft de afgelopen tijd een nieuwe serie op Netflix gecheckt. Deze is van Duitse makelij en luistert naar de naam Dark. Voordat het Gamekings-duo uitgebreid hun mening gaat voorleggen, bespreken ze het nieuws. Hier komt, zoals wel vaker de laatste weken, Star Wars ter sprake. Met The Last Jedi in aankomst stijgt de spanning voor Star Wars-fans. Er is echter ook al een nieuwe trilogie aangekondigd, met Rian Johnson als grote man. Warner Bros heeft naar buiten gebracht dat hij in creatief opzicht alle vrijheid krijgt. Jelle en Shelly gaan bespreken wat ze ervan vinden in deze Filmkings over Quentin Tarantino en Star Wars!

Quentin Tarantino aan de gang met Star Trek?

Hiernaast behandelen Shelly en Jelle groot nieuws over een eventuele nieuwe Star Trek-film. Er doen sinds een tijdje hardnekkige geruchten de ronde over een samenwerking tussen Quentin Tarantino en J.J. Abrams. Het duo zou vergevorderde plannen hebben voor een nieuwe film in het Star Trek-universum. Uiteindelijk zou Tarantino de regisseur moeten worden. Tarantino staat al langer bekend als een ‘trekkie’. Eerder heeft hij aangegeven dat hem de ‘multi-character story arc’ van Beyond niet aanspreekt. Hiernaast komen Shelly en Jelle met nieuws over Justice League. De nieuwe DC-film is niet door iedereen even positief ontvangen. Nu blijken ook de inkomsten flink tegen te vallen. 

Naast enkele andere nieuwtjes, gaan Shelly en Jelle uiteraard een aantal trailers bekijken. Als klap op de vuurpijl geven ze hun ongezouten mening over de Duitse Netflix-serie Dark. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch