Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over Quentin Tarantino en Star Wars

Google Plus Jelle Kunst
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Filmkings, dit keer met Shelly en Jelle. Het duo heeft de afgelopen tijd een nieuwe serie op Netflix gecheckt. Deze is van Duitse makelij en luistert naar de naam Dark. Voordat het Gamekings-duo uitgebreid hun mening gaat voorleggen, bespreken ze het nieuws. Hier komt, zoals wel vaker de laatste weken, Star Wars ter sprake. Met The Last Jedi in aankomst stijgt de spanning voor Star Wars-fans. Er is echter ook al een nieuwe trilogie aangekondigd, met Rian Johnson als grote man. Warner Bros heeft naar buiten gebracht dat hij in creatief opzicht alle vrijheid krijgt. Jelle en Shelly gaan bespreken wat ze ervan vinden in deze Filmkings over Quentin Tarantino en Star Wars!

Quentin Tarantino aan de gang met Star Trek?

Hiernaast behandelen Shelly en Jelle groot nieuws over een eventuele nieuwe Star Trek-film. Er doen sinds een tijdje hardnekkige geruchten de ronde over een samenwerking tussen Quentin Tarantino en J.J. Abrams. Het duo zou vergevorderde plannen hebben voor een nieuwe film in het Star Trek-universum. Uiteindelijk zou Tarantino de regisseur moeten worden. Tarantino staat al langer bekend als een ‘trekkie’. Eerder heeft hij aangegeven dat hem de ‘multi-character story arc’ van Beyond niet aanspreekt. Hiernaast komen Shelly en Jelle met nieuws over Justice League. De nieuwe DC-film is niet door iedereen even positief ontvangen. Nu blijken ook de inkomsten flink tegen te vallen. 

Naast enkele andere nieuwtjes, gaan Shelly en Jelle uiteraard een aantal trailers bekijken. Als klap op de vuurpijl geven ze hun ongezouten mening over de Duitse Netflix-serie Dark. 

Loading...
 • Fantastic xNL

  Ah chille spoiler Shelly van de Avengers/Infinity Wars. 🙂 Danku

  • LankBoss

   Dit kan gewoon echt niet man. Ik zit gewoon te luisteren.. SICKE Infitity War spoiler,
   afgewisseld met een net zo SICKE Dark spoiler. Direct weggeklikt en enorm bedankt.. pff.

   • Tamtam

    Kunnen we niet gewoon stoppen met Shelly bij filmkings wegzetten? Ik moet het eerste item waarin ze daadwerkelijk iets toevoegt op gk nog steeds tegenkomen.

    • Spud82

     Niet mee eens, maar bij Filmkings heeft ze inderdaad niks te zoeken naar mijn mening. Jelle ook niet trouwens.

    • LankBoss

     Haha doe a.u.b. normaal/rustig. Snap je frustratie, ik deel hem ergens.. door dit item. Maar verder is Shelly natuurlijk gewoon echt een super leuk persoon en een erg leuke toevoeging. Alleen soms even ietsje beter overwegen wat je wel en niet zegt in een item als dit.

     • Tamtam

      Ik geef toch ook geen commentaar op wat voor persoon ze is? Ik ken haar niet persoonlijk, jij ook niet volgens mij. Mischien is ze wel helemaal geen aardig persoon, maar daar ging dit helemaal niet om. Het ging om haar bijdrage in items die ik vaak ondermaats vind en ik overdreef inderdaad door te zeggen dat ze nooit wat toevoegt. Ze is hier overigen niet de enige in hoor.

     • Rick James Sanchez

      whiteknight alert

    • Pieter

     Ik vind Shelly echt wel iets toevoegen bij Gamekings, maar bij Filmkings iets minder, dat geef ik toe. Ik heb altijd een beetje het gevoel dat ze meningen kopieert van anderen over bepaalde films. Een aantal keer heeft ze al eens gezegd dat een bepaalde film kut was, bijvoorbeeld die Super Mario film, en vervolgens zegt ze vrolijk daarna dat ze de film nooit heeft gezien. Die film vind ik inderdaad ook kut, maar ik had die mening pas nadat ik de film had gezien. Bij Shelly heb ik te vaak het idee dat ze de mening van de publieke opinie kopieert. Maar ik vind het onzin om te zeggen dat Shelly niks toevoegt bij Gamekings. Bij veel reviews vind ik haar juist vaak de sterkste.

     • Tamtam

      Ik ben het volkomen eens met wat je zegt over filmkings, dat is ook de reden waarom ik het niks vind als zij erbij zit. Zeggen dat ze helemaal niets toevoegt is natuurlijk overdreven, maar ik vraag me wel af hoeveel mensen haar nog graag zouden zien als ze een meisje was.

      Ik vind het in reviews vaak heel wisselend met haar, de ene keer heeft ze flink wat te vertellen, maar de andere keer heeft ze haar mening voor het spelen van de game al klaar en die blijft ze dan ook maar continu noemen. Ook vind ik dat het soms weleens overkomt alsof ze games gewoon speelt omdat ze ze moet reviewen, maar er niet echt ingaat met het idee van ik moet hier mensen over informeren. Bijvoorbeeld alleen modussen spelen die ze leuk vind of niet weten dat bepaalde functies erin zitten. Een review blijft natuurlijk voor de kijker en niet voor jezelf om games te spelen(dat is de leuke bijzaak voor reviewers).

      Ze zal voor de rest trouwens harstikke aardig en leuk zijn en zo komt zo ook over in items, maar ze is gewoon niet mijn favoriet. Dat hoeft ook natuurlijk niet, sorry voor de lange comment?

    • zengyy

     Ik ben het niet eens met de negatieve houding naar shelly/filmkings in de comments.
     @filmkings, vind ik juist leuk als ze series/films bespreken die ze gekeken hebben, en wat ze er van vinden. Hieruit komen vaak obscure titels, die ik niet ken, dat vind ik juist de kracht van filmkings. Als ze de getallen van het success of niet van een film niet begrijpen, dan boeit dat mij niet (omdat dat is niet waar hun expertise ligt).
     Gamekings is sowieso geen plaats voor het bespreken van cijfers, want hier begrijpen ze overduidelijk niets van (en dat is prima, want daar zijn andere plekken voor).
     @shelly, kom op, ze geeft gewoon haar mening, en ze zegt eerlijk wat ze op dat moment vindt. Een mening is ook flexibel. Soms herinner je je dingen anders, dan daarvoor. Dan ben je geen meeloper die “publieke opinie kopieert”, maar simpelweg veranderd van mening. Een persoonlijk voorbeeld is voor mij Avatar, toen ik de bios uit liep vond ik het geweeeeldig, een paar jaar later herinnerde ik me het als een oke film, maar niets bijzonder, nu heb ik hem laatst opnieuw gekeken, en vond ik hem geweeeeldig (zie de verandering van mening over deze korte periode).
     Afijn, ik ben allang blij dat er nog een filmkings is, dus keep it up 🙂

   • Wat is de infinity war spoiler? Wij hebben de film (ook) nog niet kunnen zien?

    • lolwut95

     Denk dat ze refereren naar waneer jullie je afvragen of datgene wat in de strips gebeurd ook in de film gaat gebeuren of niet

     • Ahhh ok ok…naja, dat weten wij toch ook niet? En is common knowlegde lijkt me in dit geval..

  • Ranesh Vai

   Bedankt voor de waarschuwing. Dan sla ik deze even over.

 • Bridgeman

  Voor de mensen die Dark nog willen zien op Netlfix, sla dit item ff over. Die serie moet je echt kijken zonder spoilers, anders is er geen zak aan.

 • Spud82

  Dark is zeer mediocre (mee gekapt na 3 episodes), maar goed ik verwacht ook weinig anders meer op Netflix eigenlijk.

 • Harry Nak

  Adidas een rip off van Nike? Dat is toch echt andersom.

 • Edwins1984

  Zucht… Stranger things slecht vinden omdat het niet exact hetzelfde blijft en er nieuwe personages worden geïntroduceerd bij een nieuw seizoen?
  Bijzonder weer al die negatieve houding. Als dat al teveel voor je is misschien geen series meer kijken 😀

  Nieuwe personage Max paste daarnaast heel goed in het verhaal, ben ook blij dat ze doorgaan met het verhaal ipv exact hetzelfde truckje uithalen van deel 1.

  Goed smaken verschillen 😉

  • koekjew

   best heel gek idd 😀

 • Nephilim1977

  Laat Star Trek maar zitten als Tarantino er mee aan de haal gaat.
  Die nieuwe trilogie was al geen Star Trek meer en als Tarantino er ook nog van die vervelende hipster dialogen aan gaat toevoegen en waarschijnlijk 600 scenes van oude afleveringen of jaren 70 scifi films kopieert als *air quote* homage */air quote* dan hoeft het niet meer voor me.

  • Boskeerl

   Je commentaar doet me denken aan vervelend hipster gelul

 • Nephilim1977

  WTF?!?…. Hebben ze Midnight Sun geremaked?
  Ugh dat amerikaanse meisje is lang niet zo leuk als Yui uit het origineel.

 • Boskeerl

  Nou Filmkings is ook niet meer wat het geweest is

 • Steven

  Team Chaos. Deze sla ik ff over.

 • Bryan Philip

  lol looper niks vinden? Echt een zieke film. Hij heeft ook de beste Breaking bad episode geregisseerd.

  • Dat plot uit Looper met dat jochie was basically wat het Anakin Skywalker verhaal in de prequels had moeten zijn.

   • Bryan Philip

    zo en of!

  • Tijl Van de Velde

   Je moet ze gewoon laten doen Bryan Philip. Het zou nog verstandiger zijn om vooral niet naar dit item te kijken.

  • Boskeerl

   Looper is een classic

 • Draakjuh

  Gaat Koos ook een keer naar de 4D versie van Star Wars?

 • RomeoNovember

  Ik denk dat er toch nog even goed gekeken moet worden naar het format van Filmkings, dit lijkt niet echt te werken.

  • Uther Pendragon

   Kijk voor de grap eens de oude filmkings terug en je ziet echt een groot verschil. Ik vind het tof dat ze filmkings terug hebben gebracht, maar het is meer een doorgeefluik geworden voor grote film titels. Beetje slap lullen, zonder echt de cijfers te kennen. Budget van de film was $300 miljoen.

   Ik denk dat Filmkings een echte filmfreak nodig heeft. Zoals Dennis Mons was. Andere gamekings zijn goed genoeg voor bepaalde films, maar het is ook logisch, want Gamekings gaat over de games en niet over films.

   Ach het heeft me in ieder geval weer 33 minuten bezig gehouden.

   • KatchPhraze

    Ik mis Dennis wel ja ook David deed het goed. Nu werkt het beter wanneer de film ook de host aanspreekt.

  • Boskeerl

   Dit heb ik dus bij meer items, misschien is het mijn leeftijd.

  • Soulreaver

   Ja het niveau verschil met of zonder Dennis is echt enorm, maarja beter een matige versie van Filmkings dan helemaal geen Filmkings, dit niet ten nadelen van Jelle of Shelly maar zij hebben gewoon die kennis niet in huis.

 • Tim van der Boon

  De gemiddelde productiekosten van een hollywood blockbuster gaan al gauw richting de 200 miljoen tegenwoordig. Tel daar nog maar eens een slordige 150 miljoen aan promotiekosten bij op en je zit al op 350 miljoen. Als je er dan van uit gaat dat de studios ongeveer 50% van het geld opstrijken van de verkochte kaarten kom je dus op 700 miljoen uit om ‘quitte te spelen’. Dan lijkt die 200 miljoen in de eerste week opeens niet mee zoveel he?

  Overigens heeft ‘infinity war part 2’ wel gewoon een naam, maar is deze nog niet bekend gemaakt omdat het een spoiler zou zijn voor part 1. Dit heeft Kevin Feige een poos terug al bekend gemaakt..

 • lolwut95

  Klinkt niet echt als een goed idee om Quentin Tarantino op Star Trek te zetten. Denk niet dat zijn unieke stijl tot uiting kan komen in een sci-fi franchise die al een geschiedenis heeft.

 • Boskeerl

  Even off topic, is the Dark Mirror wat?

  • bryan

   Black Mirror?

   • Boskeerl

    Black mirror bedoelde ik

    • Soulreaver

     Ja moet je gezien hebben, is geniaal

 • Rick James Sanchez

  Als de spoilers blijven sla ik dit maar helemaal over in het vervolg. Dat het niet van het niveau van Dennis Mons en co is heb ik allang geaccepteerd maar je verwacht toch in ieder geval dat er niet gespoilert wordt, en als dat een keer gebeurd dat dat eruit ge-edit wordt.

 • Moraalridder

  Shelly is zo cringe

 • Densaike

  Verdikkeme Shelly!!

  Dat jij de comics nou hebt gelezen, betekent niet dat je zo’n mega-spoiler er zomaar kan ingooien zonder ff te waarschuwen…

  Ik heb me bewust uit de buurt gehouden van comics en ander leesvoer over Marvel zodat ik nog verrast kon worden tijdens de spektalfilms. Dat plezier heb je met een zinnetje voor deze afsluitende film nu totaal van me ontnomen: Bedankt!

 • Rogier

  Kunnen jullie echt zo’n item niet opnemen zonder blaadjes? Ik vind dat er storend en onprofessioneel uitzien. 2 cents.

 • Jildert

  Meestal kan ik me wel vermaken met het gelul in de ruimte van de Gamekings, maar nu hoorde ik zoveel gebazel dat ik hem vroegtijdig heb afgezet. Jammer, ik vond Filmkings altijd één van de leukere items, maar enige kennis van zaken is wel vereist als je het over franchises als Star Wars en Star Trek hebt…

 • aLPHa_NRG

  Ik val hier onderhand van mijn stoel. Een Jelle die zegt dat je deze serie op mute kan kijken. Dan hebben jullie de serie niet gevolgd en snappen jullie niet waar de serie echt over gaat. Het script is naar mijn mening beter geschreven dan Stranger Things. Oke, de personages zijn minder uitgesproken en hebben geen quirky dingetjes waardoor ze juist minder opvallen, maar ik vond daardoor het gritty sfeertje en de personages die realistischer overkomen en het betere script voor mij juist “Dark” boven “Stranger Things” uit steken.

  Die gele jas had wat stephen king achtigs als “IT” en “Little Nightmares”. Dat vond ik juist erg slim in spelen op het begin van de serie waardoor het net even wat grimmier over komt. Voor mij is het een absolute aanrader.

  En ja die spioler had idd. niet gehoeven. Edit die er tenminste uit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord