Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De historie van GKE3: Team Zoet over hun E3’s

22/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de E3 niet meer offline plaats vindt, hangt er een zweem van weemoed op de redactie. Elk jaar in juni voelen we ons enigszins bedrukt. De ESA heeft ons en feitelijk ook jullie het jaarlijkse feestje een beetje afgenomen. De korte periode in het jaar waarin de hele wereld kortstondig draaide om videogames en alle ander sores even naar de achtergrond verdween. Vanaf 2002 zijn we met Gamekings vrijwel onafgebroken naar Los Angeles afgereisd. En daarvoor gingen we er al naar toe om voor een magazine te schrijven. De E3 zit in ons DNA en werd als snel GKE3. Een aantal jaren was deze term trending op Twitter. En dat feest, die impact zijn we nu dus een beetje kwijt. Terwijl het volstrekt onduidelijk is of dat nog ooit terug gaat komen.

Veteranen vs jonge garde: Beleefden zij GKE3 anders?

Wat we in ieder geval wel leuk vinden, is terug kijken op de edities die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. In deze aflevering zijn de young guns aan bod. De afgelopen week deden de veteranen al hun verhaal. Zouden zij de festiviteiten in Los Angeles anders beleefd hebben dan de veteranen? Kwam dat wat ze hebben meegemaakt en gezien overeen met het beeld van het event dat ze hadden gekregen van onze coverage? Of was de E3 echt anders geworden? En als het event anders aanvoelde? Waar lag dat aan? En was het daardoor minder tof? Of hebben ze nog steeds de tijd van hun leven gehad? JJ voelt twee van de ‘jongelingen’ aan de tand. Waarbij Jelle feitelijk de overlap van beide periodes (oud naar nieuw) heeft meegemaakt. Het relaas van hem en Koos ga je zien in deel twee van de GKE3 historie video.

Het verschillen tussen het zwaar hebben en lijden

Hopelijk kunnen we volgend jaar naar Los Angeles toe en zijn we niet langer afhankelijk van verhalen uit den ouden doosch. Maar tot die tijd putten we uit het rijke GKE3-verleden. Omdat er nu eenmaal zo veel te vertellen en genieten is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch