Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De historie van GKE3: Team Zuur over de old school E3

15/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de E3 niet meer offline plaats vindt, hangt er een zweem van weemoed op de redactie. Elk jaar in juni voelen we ons enigszins bedrukt. Men heeft ons en jullie het jaarlijkse feestje een beetje afgenomen. de korte periode in het jaar waarin de hele wereld even draaide om videogames en alle ander sores even naar de achtergrond verdween. Vanaf 2002 zijn we met Gamekings vrijwel onafgebroken naar Los Angeles afgereisd. En daarvoor gingen we er al naar toe om voor een magazine te schrijven. De E3 zit in ons DNA en werd als snel GKE3. Een aantal jaren was deze term trending op Twitter. En dat feest, die impact zijn we nu dus een beetje kwijt. Terwijl het volstrekt onduidelijk is of dat nog ooit terug gaat komen. Dat de ESA roept dat ze d eE3 in 2023 weer gaan opzetten, zegt namelijk helemaal niks. De industrie is veranderd. Of je het nu leuk vindt of niet.

Veteranen vs jonge garde: Beleefden zij GKE3 anders?

Wat we in ieder geval wel leuk vinden is terug kijken op al die edities die we hebben meegemaakt. In deze aflevering zijn de veteranen aan bod. Volgende week de young guns. Want we vermoeden dat hun belevenis anders is dan die van de oudjes. Al is het alleen al omdat de E3 in de vroege jaren echt totaal anders was dan die van de laatste jaren voor de pandemie. maakte dat de ervaring dus ook anders. Je gaat het zien in de tweedelige GKE3 historie video.

Wie heeft de E3 kapot gemaakt?

In dit deel dus de oude garde. In deze video ga je het antwoord krijgen op vragen als ‘wie sloopte de E3’, ‘welke partij had zijn zaakjes elk jaar weer het best voor elkaar’, ‘hoe zagen we de industrie veranderen gedurende de jaren’ enĀ  ‘komt de E3 ooit nog terug’. Met natuurlijk prachtige beelden uit den ouden doosch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch