Menu Premium
Loading...

De game die iedereen moet checken: Lumines Remastered

11/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms (her)ontdekt een presentator een game die hij graag met de wereld wil delen. En omdat het bij Gamekings allemaal om passie draait, krijgen ze daar ook de ruimte voor. Helemaal als het JJ betreft, want die kan het als hoofdredacteur zelf inplannen. Anyway, JJ was vroeger al erg enthousiast over de game Lumines. En sinds kort is Lumines Remastered, dat in 2018 uitkwam, op Game Pass te spelen. Hopelijk doet PS Now dat ook want de game is voor JJ een legende. En in deze video gaat hij in geuren, kleuren en beats vertellen waarom.

Trippende visuals en pakkende beats in een nieuw jasje

De vorige versie van Lumines was op de PSP te spelen en JJ was daar vroeger al erg enthousiast over. Wat zwak uitgedrukt is. De trippy game was voor hem toen al de ‘handheld zomer game’, en Ubisoft was als uitgever voor hem de held. Lumines is een puzzelgame met duidelijke Japanse vibes en techo-achtige beats. De game zag er toen al erg tof uit. en dat is er alleen nog maar beter op geworden op de PS4, Nintendo Switch, Windows en de Xbox One. Nu met een HD Retouche en betere geluidskwaliteit bij de muziek.

Waarom gaat JJ zo hard op de Remastered versie van Lumines?

Lumines is met andere woorden nu echt overal op te spelen. Handheld, console, mobiele telefoon. Er is gewoonweg geen excuus om het kleinood links te laten liggen. En nu dus ‘gratis’ op de Game Pass. Waarom vindt JJ dit zo wreed? Het is toch gewoon een puzzelgame? Waarom heeft hij bij het spelen van deze game wel geduld? Wordt hij wel rustig? Wie heeft het spel gemaakt? Maar hoe is het te spelen op een groter scherm? JJ gaat het allemaal uitleggen in dit eerbetoon aan een kleine game die wat hem betreft, iedereen eens moet uitproberen.

 

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch