Menu Premium
Loading...

De E3 Nintendo aftercheck: Hoe goed zijn de E3 games nou écht?

06/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft de E3 gewonnen. Toch? Emiel en JJ hebben het er over en gaan de E3 games eens even goed checken. Hiervoor zijn ze naar een Nintendo E3 afterparty in Utrecht geweest! Link’s Awakening, Luigi’s Mansion en Pokémon komen langs. Er zit weinig bloed of geweld in deze games, dus JJ vindt het matig, gelukkig is daar Emiel! Hij gaat als Nintendo kenner los over de games van Nintendo. Kijk je even met ons mee?

Nintendo knalt met Zelda’s Links Awakening

Zelda’s Links Awakening was een van de drie games. Het is een remake die er behoorlijk schattig uit ziet. Maar de game is veel meer dan dat. Emiel vertelt je er alles over. Hij heeft de game gespeeld en zich er zeker mee vermaakt. In dit item kom je erachter of de Zelda magic genoeg in deze game zit en of jij hem moet gaan spelen!

Luigi’s Mansion

Ook Luigi’s Mansion komt voorbij, daarin gaan we weer spoken en geesten opzuigen. Is de game erg veranderd? Er zitten volgens Emiel een hoop nieuwe mechanieken in en dat is goed nieuws voor de game! JJ vindt het er gruwelijk uit zien en dat maakt deze game alleen nog maar interessanter. Ga jij aan de slag met Luigi’s Mansion? JJ lijkt zelfs overtuigd en hij ziet de kwaliteit van het beeld af spatten. Hoe kan het dat Nintendo zo goed is in wat ze doen? Emiel gaat er als gamemaker dieper op in, heerlijk!

Pokémon, Pokémon en nog eens…

En er is natuurlijk voldoende ruimte over voor Pokémon! Emiel dook achter de kleine beestjes aan en probeerde er zo veel mogelijk te vangen. Hij vertelt je alles over de nieuwe games en dat doet hij met de vragen van JJ erbij. Kan JJ het begrijpen ondanks dat hij niet van de kleine beestjes houdt?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch