Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De Cool or Serious Uncool special

18/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnen een maand of twee is deze brainfart van JJ uitgegroeid tot een populaire en vermakelijke rubriek bij EvdWL. Die rubriek zal daar ook blijven voortkomen, maar zo nu en dan verblijden we onze Premium Bazen met een special vol maffe, mooie, weirde, lelijke of juist oogverblindende gadgets & gear. Van logo’s tot figurines en van technologische hoogstandjes tot extreem nerdy merch, JJ diept het op uit de krochten van het internet en legt het een pannel van drie presentatoren voor. De vraag is elke keer simpel: Is het getoonde onderwerp cool of serious uncool.?En zoals je het van Gamekings gewend bent, dit soort lichtvoetige items draaien altijd uit op volstrekt bizarre discussies. Dit is de Cool or Serious Uncool special.

Cool or Serious Uncool: Van Minecraft Crocs tot Star Wars optocht in Rio

Voor de mensen die EvdW Live niet checken, hier een beknopte uitleg van het concept. Mensen zijn aparte wezens. En aparte wezens doen en maken aparte dingen. Dat is wat JJ intrigeerde. Weirde shit waarvan je denkt ‘waarom zou je dat maken’ of ‘wie zit daar nu op te wachten’. Of juiste weirde obscure shit die zo wreed is dat je denkt ‘waarom wordt dit niet overal verkocht’ of ‘waarom schreeuwt men dit niet van de daken’? Al die items verzamelt JJ op het interweb. Het is aan de rest van de Gamekings-crew om er nu een oordeel aan het hangen. En je weet het, we zijn bij Gamekings uitgesproken in alles. We gaan nooit voor de grijstinten, het is cool of echt nep.

Een Bloodborne figurine van 26 kilo

Wat kun je zo al verwachten in deze special? Nou, echt van alles. Van Minecraft Crocs tot een peperduur Pac-Man horloge en van een deur die zo uit een Science Fiction game komt tot de meest bizarre boek/comics store die je ooit gezien hebt. Of een bestaand café dat getekend lijkt en een Bloodborne figurine van 26 kilo. Cool or Serious Uncool is de rubriek van de gulle glimlach op je gezicht. Let maar op.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch