Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De beste space exploration games volgens Gamekings

12/10/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De term ‘space exploration game’ is de laatste weken herhaaldelijk gebruikt door ons. Met dank aan Starfield. Bethesda beloofde ons immers de meest ambitieuze space exploratie RPG die ze ooit hadden gemaakt. Inmiddels weet je dat een deel van de crew zeker veel plezier met de game heeft gehad en een ander deel wat minder, maar dat het spel zeker niet de crème de la crème was. Wat onmiddellijk de vraag oproept wat dan wel het summum is als het gaat over het rondreizen op en tussen planeten. Boris, Daan en Jelle wilden er graag een onderlingen discussie over opzetten. Want alle drie houden enorm van dit genre en ze hebben elk hun voorkeuren. Resultaat is deze video waarin de heren hun beste space exploration games aan je voorstellen. Plus natuurlijk de argumentatie waarom de desbetreffende games zo vet zijn.

Wat is de beste space exploration game die we ooit hebben gespeeld?

We hebben op de redactie allemaal onze voorkeuren voor bepaalde genre’s. Elk genre heeft zijn liefhebbers. In het geval van het space exploration genre zijn dat er zelfs meerdere. Boris, Daan en Jelle, maar ook Koos en Jasper verplaatsen zich graag in de ruimte. Ingegeven door hun liefde voor science fiction, het vliegen en de coole vibe die developers vanuit de fantasie kunt vormgeven. De toekomst is immers totaal open. We kennen hem niet. De drie heren achter de desk hebben in al die jaren dat ze bij Gamekings werken, vele games uit dit genre gecheckt. Maar welke space exploration games waren volgens hen de beste? Het antwoord krijg je in deze video.

Wat zijn de voorwaarden om tot dit genre te mogen behoren?

Er komen in deze video een hoop titels voorbij. Van No Man’s Sky, Elite: Dangerous en Freelancer tot aan Faster than Light. Waarom waren deze games zo vet? En wat is precies een space exploration game? Zijn er bepaalde voorwaarden waaraan een game moet voldoen om tot dit genre te mogen behoren? Op het knoppie drukken en je weet het antwoord.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch