Menu Premium
Loading...

Starfield Review: Kopen, budgetbak of slopen?

05/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De uitgebreide Premium review van Starfield vind je hier. Eén extra presentator, meer info, meer discussie en meer beeld.

De review van de game waar iedereen het, in ieder geval bij ons op de redactie, over heeft. In een wijds universum probeert Bethesda de grenzen te verleggen met hun nieuwste release, Starfield. De langverwachte RPG die zich afspeelt in de ruimte is inmiddels uit en wordt door honderdduizenden mensen gespeeld. Velen vinden het vet, anderen hebben zo hun kritische opmerkingen over het spel. Hoogste tijd om ons oordeel op deze game los te laten. Wat vinden Daan en Koos van de game nu ze er vele tientallen uren in gestoken hebben? Maakt Bethesda de hooggespannen verwachtingen waar of vallen bepaalde aspecten wat tegen? Je krijgt het antwoord in de Starfield review.

Starfield review: Is dit het epische avontuur wat ons beloofd is?

Starfield nodigt spelers uit voor een interstellair avontuur, waarbij je als speler in de huid kruipt van een ruimte ontdekkingsreiziger die door de onbekende gebieden van de ruimte navigeert. Vanaf het allereerste moment word je het gro(ots)te universum in gezogen en krijg je een avontuur vol ruimtestations, spaceships en space wezens  voorgeschoteld. In het voortraject heeft Bethesda ons nogal wat beloofd. De game was het meest ambitieuze project wat ze ooit hadden gemaakt. De door hen gecreëerde wereld was nog nooit zo rijk geweest en het avontuur zou volgens Bethesda baas Pete Hines pas na de main story echt losbarsten. Wat is er van al die verhalen bewaarheid geworden? De twee ruimtereizigers geven in deze video hun mening.

We gaan los in een grote space explorer

Starfield moet de gamer zich echt in space laten voelen. Bethesda Game Studios heeft samengewerkt met gerenommeerde astronomen en astrofysici om ervoor te zorgen dat het in-game universum zich houdt aan de wetten van de natuurkunde. Dit zou de nodige diepte aan de gameplay moeten toevoegen. Is dat ook zo? Ga er maar goed voor zitten, want met een click op de Play button barst de Starfield review los.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch