Menu Premium
Loading...

De 15 wreedste auto’s in racegames ooit

12/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door The Crew Motorfest. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Vanaf donderdag 14 september kun je aan de slag met de nieuwste editie uit de The Crew-franchise. Meer dan 600 voertuigen staan voor je klaar om in The Crew Motorfest het Hawaïaanse eiland O’ahu onveilig te maken. Auto’s zijn bij Gamekings wel een ding. Niet dat we zelf dure bakken hebben (iedereen rijdt in een occasion van het goedkopere soort), maar we kunnen wel erg genieten (en dromen) van een Ferrari of een dikke Ford Mustang. Vandaar dat we besloten om Daan, JJ en Koos te vragen hun top-5 favo vierwielers figuurlijk mee te nemen naar de redactie en uit te leggen waarom deze bakken volgens hen zo vet waren. Dit zijn de 15 wreedste auto’s in racegames.

Zijn het de looks of de wegligging die een auto tot favoriet maken?

De drie heren in deze video hebben tientallen racegames gereden. En in die games hebben ze honderden bestaande wagens uitgeprobeerd. Van Porsches tot Lamborghini’s en van Ford’s tot Koenigseggs, ze zijn allemaal de revue wel eens gepasseerd. Maar wat zijn in al de jaren de wagens geweest die de drie steeds weer in racegames als The Crew: Motorfest opzochten? En waarom deden ze dat? Was het het acceleratie vermogen van de wagen, de wegligging of toch vooral de looks? Het antwoord krijg je in deze ronkende special.

Wreedste auto’s in racegames: Audi A8 of Ford Mustang?

Daan, JJ en Koos hebben er wel even over moeten nadenken. Want 5 wagens is niet veel. Er is zoveel moois gemaakt in de afgelopen tientallen jaren. Hoe kan je kiezen tussen bijvoorbeeld een Toyota Supra uit 1993 of een Ferrari F40? Moet de Audi A8 erin en is er nog ruimte voor de Ford Mustang? Het antwoord krijg je in deze video.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch