Menu Premium
Loading...

The Crew 2 Review: Is dit de allesomvattende race game?

03/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alweer drie jaar geleden kwam deeltje één van deze game langs gescheurd. Ondertussen is het alweer tijd voor deeltje twee. The Crew 2 ligt sinds eind vorige week in de winkel. De game kwam afgelopen week dan ook letterlijk richting ons kantoor geracet, maar ook dat zie je in dit item. Twee van onze raceliefhebbers hebben daarna de game even flink aan de tand gevoeld en gaan je vandaag vertellen of het de moeite waard is om hem in huis te halen in: The Crew 2 Review: Is dit de allesomvattende race game?

Te land, ter zee en in de lucht

In deze open wereld race game van Ubisoft heb je heel de United States tot je beschikking. Ook kan je naast de vele auto’s en motoren, ook met zowel boten als vliegtuigen aan de slag. Dit kan je dan ook on-the-fly switchen. Als je met een auto over de weg rijdt, kun je met twee drukken op de knop veranderen in een vliegtuig of een boot. Je begint de game als nobody, met het doel om vervolgens succesvol te worden in elke racing discipline. Hebben jullie destijds deeltje één gespeeld? En zijn jullie van plan ook deze in huis te halen? Laat het even weten in de comments!

Is The Crew 2 de allesomvattende race game?

De wereld van de game bestaat uit vier ‘hub worlds’ met ieder zijn eigen thema; deze thema’s omvatten ook off-road, street racing, pro-racing en freestyle. Uiteraard zijn ook character en vehicle customization aanwezig in de game. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van de game moet zijn, is de multiplayer modus in de game. Zo’n game is natuurlijk perfect om met je vrienden te spelen, of zit het niet zo in elkaar?

Of JJ en Koos succesvol geworden zijn in elke racing discipline en of ze dit met plezier hebben gedaan hoor je in: The Crew 2 Review: Is dit de allesomvattende race game?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch