Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De 10 indie games die je in 2024 moet spelen (deel 2)

02/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo eens in de twee maanden komt Kevin langs in de studio om een aantal items op te nemen. Eens een lid van de Gamekings-familie, altijd een lid van die familie. Iedereen die Kevin’s werk bij Gamekings (o.a. Kevin’s Keuze) en zijn eigen streamkanaal volgt, die weet dat hij een grote passie voor de indie games heeft. Logisch dus dat hij graag twee items wou opnemen waarin hij de volgens hem 10 beste indie games van dit jaar aan de community wilde voorstellen. Vandaag is het de beurt aan de tweede video uit de mini-serie. Mogelijk dat die jou op het spoor gaan zetten van een aantal kleine parels. Dit is de 10 indie games die je in 2024 moet spelen, deel 2.

The Plucky Squire is één van de tien indie games die je in 2024 moet spelen

Het is kunst die Kevin als geen ander in de vingers heeft, het spotten van potentiële indie parels. Dit soort games domineren over het algemeen niet social media en de game-media wijdt er ook geen tientallen artikels aan. Op een pers trip gaan, zit er al helemaal niet bij. Je moet de juiste kanalen kennen en lol hebben in het zoeken en vinden van dit soort spellen. Kevin heeft er 10 voor je gevonden. Eigenlijk zijn het er 11, want Hollow Knight Silksong is volgens hem te ‘obvious’ een game die je wil spelen. Dat weet elke gamer. Toch?

Hades 2 heeft alles in zich om een kraker te worden

In dit tweede deel stelt Kevin jou voor aan de tweede reeks van vijf games: Pacific Drive, The Plucky SquireThe Spirit of the Samurai, Tiny Glade en We Kill Monsters. Doen deze namen een belletje rinkelen? Of is dit echt totaal onbekend terrein voor je? Maakt in beide gevallen niet uit, Kevin kan er vol passie over praten en legt uitstekend uit wat deze spellen in potentie tof gaat maken. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch