Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Kevins Keuze #10 met Cult of the Lamb, Infernax en Stacklands

26/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een Kevins Keuze met dit keer de highly requested Cult of the Lamb, Infernax en Stacklands. Je hebt er misschien even op mogen wachten, maar wij denken dat het ‘t ook zeker waard was.

Cult of the Lamb

Cult of the Lamb is een rogue-like action adventure ontwikkeld door indie developer Massive Monster en uitgegeven door het altijd spraakmakende Devolver Digital. De game volgt een bezeten lammetje dat gered wordt door een god-like creature genaamd ‘The One Who Waits’, niet te verwarren met ‘He Who Remains’ van Loki natuurlijk ;-). Het is dan ook aan jou om met je bezeten lammetje een cult op te zetten die zijn weerga niet kent. Via rogue-like gameplay kan de speler vijf verschillende gebieden bezoeken voor jouw kruistochten om meer volgers aan jouw cult toe te voegen.

Infernax

Infernax is een 2D action adventure game gemaakt door Berzerk Studio en uitgegeven door The Arcade Crew. De game is al een tijdje uit, maar mag absoluut niet ontbreken in Kevins Keuze. In de game speel je als de ridder Alcedor die bij terugkomst in zijn dorp erachter komt dat een ware monsterplaag het dorp teisterde. Het is aan de speler om het dorp te redden met een verzameling aan wapens, magic spells en andere voorwerpen om dit voor elkaar te krijgen. Gold kan gebruikt worden om gear te upgraden en experience points worden besteed om jouw character te levelen.

Stacklands

Last but not least hebben we Stacklands voor je. Een card game ontwikkeld en uitgegeven door de Sokpop Collective. In Stacklands bouw je een dorp door kaarten te stacken waarmee je eten kan gaan verzamelen, gebouwen kunt bouwen en tegen monsters kunt vechten. De verschillende combinaties aan kaarten zorgen voor een unieke gameplay ervaring die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien.

Wat was jouw favoriete game van Kevins Keuze? Laat het hieronder weten in de comments en mocht je zelfs nog tips hebben, schroom dan niet om deze te delen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch