Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #2 “Hate it or Love it, EA”

10/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan ontmaagd

Na een nacht slecht geslapen te hebben door onze AirBNB nachtmerrie was het dan vandaag ein-de-lijk tijd voor niet alleen de allereerste persconferentie van de E3, maar ook de allereerste persco van onze Daan.

Smelk is goed voor elk

Na een stevig ontbijt van onze kok Jelle en een glas smelk voor Koos gingen we direct door naar Hollywood om aan te kunnen schuiven in het Palladium voor de persconferentie van EA. Naast een ongelofelijke trailer van Battlefield V, verrassingen zoals Sea of Solitude en een zooitje EA Sports titels was er eindelijk ook meer informatie beschikbaar over Anthem. Een game waar zowel Koos als Daan het warm van krijgen.

Anthem debacle

De heren zijn zo hyped voor deze game dat ze iets doen wat nog niet eerder is voorgekomen in de geschiedenis van Gamekings: ze gaan in de rij staan om een gameplay demo te mogen aanschouwen. Al snel krijgen ze echter spijt van dit ongelofelijk domme idee.

De hunt voor goodies

Uiteraard is er ook gedacht aan de lootbox vol E3 goodies die naar een lucky Gamekings kijker gaat. Jelle en Koos gaan op pad om de wreedste shit te scoren die er maar te verkrijgen is op EA Play en ze hebben flink wat binnengeharkt.

AirBnB-gate

Zoals je wel hebt meegekregen van dag 1 van ons verblijf in Los Angeles, bleek dat het appartement dat we betrokken te mooi om waar te zijn was. Na een hele nacht in spanning te hebben geleefd krijgen we vandaag eindelijk duidelijkheid van de huisbaas.

Al met al vonden we de persconferentie van EA maar wat matig. The worst company of America heeft niets gedaan om onze harten terug te winnen. We kijken dan ook al graag vooruit naar de dag van morgen waarbij we op bezoek gaan bij Xbox en Bethesda!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch