Menu Premium
Loading...

Daan’s dierentuin in Planet Zoo: Na de lockdown eindelijk weer open

30/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Realiteit en fictie lopen soms griezelig door elkaar. Neem nu Daan’s Dierentuin. Zijn trotse bezit, gebouwd in de game Planet Zoo. Ging gewoon knalhard failliet op exact het moment dat de Corona Lockdown ons land bereikte. Er kwamen geen bezoekers meer. Wat resulteerde in geen inkomsten en dus geen geld voor voer en loon. Einde Zoo. Weg flamingo’s, nijlpaarden en makaken. Daan’s wereld lag in duigen. Ontroostbaar was de man.

In Planet Zoo heb je geen 1.5 meter samenleving

Maar net zoals in de echte wereld, is de tijd onderhevig aan veranderingen. We kregen weer grip op het Coronavirus, de curve werd plat gemaakt en de lockdown gaat er stapje bij stapje weer af. De dierentuinen mogen in de echte wereld weer open en dat inspireerde Daan. Dit was hét moment om zijn dierentuin weer opnieuw op te bouwen. In Planet Zoo heb je ook nog eens geen 1.5 meter samenleving. Hier kun je nog ouderwets veel volk naar jouw Zoo trekken. Mits er genoeg toffe dieren zijn en de boel leuk is ontworpen. En ontwerpen kan Daan wel. Dat heeft ie al vaak genoeg bewezen. En dus ging de man aan de slag. In deze video zie je het ontstaan en de opening van Daan’s Dierentuin 2.0.

Een belangrijke rol in Daan’s Dierentuin 2.0 is weg gelegd voor de jaguar

Ook al heb je zelf misschien niet zo veel met het spel Planet Zoo, kijken naar het secure en rustige geknutsel van Daan aan elk dierenverblijf , elk boompje en elk stukje gras, is een genot voor het oog. Je wordt er volstrekt Zen van. Gaat hij dit keer weer in meerdere dimensies werken door lagen in zijn dierentuin aan te brengen? En welke beesten schaft hij aan? Weer de nijlpaarden en de makaken of waagt hij zich toch een keer aan een dure primaat als de jaguar? En waaraan gaat hij zijn geld verdienen? Puur de entree en de versnaperingen of toch ook via een secuur opgezette handel in beesten baby’s? Je ziet het in deze video over Daan’s Dierentuin 2.0.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch