Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Assassin’s Creed Origins: Curse of the Pharaohs DLC Review

15/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft zijn Assassijnen outfit weer eens uit de kast getoverd, zijn messen geslepen en zijn kameel gezadeld. Bayek is klaar voor een nieuw avontuur en duikt dit keer de onderwereld van Egypte in. Het is alweer de tweede en laatste DLC voor Assassin’s Creed Origins. Historicus van het huis JJ zit klaar voor een nieuw avontuur en vertelt jullie alles in: Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs DLC Review.

Badass Bayek is back in business in The Curse of the Pharaohs

In de tweede DLC voor Assassin’s Creed Origins baant Bayek zich een weg door het prachtige Thebes. Het verhaal speelt zich vier jaar later af dan de main story. Thebes blijkt vervloekt en Bayek zou Bayek niet zijn als hij daar geen stokje voor wil steken. Op zijn reis komt hij langs de gelijknamige hoofdstad Thebes met zijn grote tempels Karnak en Luxor. Ook ontdekt hij de befaamde Vallei der Koningen en trekt hij dieper de onderwereld in. Hij doorboort daarbij niet alleen Romeinen, maar ook neemt hij het op tegen oeroude farao’s en mythische monsters.

Bij de vorige DLC, The Hidden Ones, vond JJ dat je vooral veel van hetzelfde voorgeschoteld kreeg. Het leek alsof de missies uit de DLC gewoon weggelaten waren uit de main game. Gelukkig pakken ze het deze keer grondiger aan. Er wordt aangeraden om minimaal level 45 te zijn voor je begint aan de nieuw content en de level cap is verhoogt naar 55! De DLC kost 20 euro en is nu te downloaden. Overigens, als je geen zin hebt in al dat bloederige vechten, dan heeft Ubisoft ook een gratis Discovery-Tour modus toegevoegd. Hierin kun je lekker de Egyptische toerist uithangen!

Hebben jullie weer zin om op je kameel te springen? Jeuken je pols-mesjes? En heb je buitengewoon veel behoefte aan knokken met gigantische schorpioenen? Check dan de review van The Curse of the Pharaohs.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch