Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones DLC Review

04/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed weer terug van weggeweest. Dat hebben ze laten zien met afgelopen titel; Assassin’s Creed: Origins. Nadat ze een jaartje pauze hebben gehouden met de welbekende serie. Is hij weer helemaal terug in een nieuw jasje, met Egypte en de woestijn in de hoofdrol! Dat Origins een succes was is wel duidelijk en daarom is het nu al weer tijd voor de allereerste DLC van de game. Check nu de review van Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones DLC!

Bayek is back in Business

De DLC brengt een nieuw avontuurtje voor onze Egyptische held Bayek. Hij krijgt een nieuwe levelcap, een stukje woestijn om te ontdekken, wat legendarische wapens, outfits om in te shinen en natuurlijk een nieuwe kameel. Het verhaal speelt zich een paar jaar later af dan de main game. Bezig baasje Bayek is druk bezig met het opzetten van zijn credo en dat betekent natuurlijk het stiekem doodsteken van menig Romein. Bayek doet dat natuurlijk niet alleen, hij leidt een groepje assassins genaamd: The Hidden Ones. Ook zijn vrouw en co-leider Aya is weer terug in Egypte om hem bij te staan.

De vraag is natuurlijk of deze DLC genoeg vlees op de botten heeft? Gaat het richting de meesterlijke DLC van The Witcher 3: The Wild Hunt – Blood and Wine of is het een verkapte prijzige lootbox? JJ beantwoordt al je vragen en meer in deze review. Hebben jullie zin in een paar uurtjes meer woestijn zwerven, piramide klauteren en met je sabel zwaaien? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch