Menu Premium
Loading...

Cool or Serious Uncool special: Custom gaming PC builds

28/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Als je een (fanatieke) pc-gamer bent, ga je waarschijnlijk ook hard op custom made PC builds en setups. Met RGB lampjes, dikke koeling systemen en andere attributen die jouw bak zwaar doen opvallen. Jelle en Koos behoren tot die doelgroep. Zeker Koos heeft al een aantal setups achter de rug en hij wil er binnenkort weer een nieuwe aan toe voegen. Net als Jelle, die zijn eerst build wil gaan bouwen. Een perfect pannel dus voor deze editie van ‘Cool or Serious Uncool’ die vol zit met de meest bijzondere bakken en setups. Waarvan ook een aantal van de community zelf. Welke zijn er cool en welke serious uncool? Het antwoord krijg je in deze video.

Wat maakt een PC build nou écht keihard?

Je kunt een kant en klare PC kopen of er een laten samen stellen met de componenten die jij zelf hebt uitgekozen. Kost niet veel en je weet zeker dat alles werkt. Qua game-power biedt het ook exact dezelfde kwaliteit als een custom made PC build. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Zeker als je hem op jouw bureau wilt zetten of naast je TV, in plaats van onder het bureau of naast de TV-meubel. Wat vinden de heren van de door JJ voorgeschotelde PC builds? Zitten er coole versies tussen of is het allemaal net te heftig? Wat is hun smaak en raken ze van sommige modellen geïnspireerd? Plus, wat heeft de community thuis staan? Je hoort en ziet het in deze video.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch