Menu Premium
Loading...

Chronos: Before the Ashes Review – Kopen, budgetbak of slopen?

23/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord van JJ in Deze Week bij Gamekings, stond dit item al een poosje in de wachtrij. Maar hier is hij dan eindelijk: De review van Chronos: Behore the Ashes. JJ en Skate hebben een kijkje genomen in de game en met name de laatste gaat daar eens stevig zijn mening over uiten. Weet deze souls-like game een grote impact te maken op Skate? Je komt erachter in de Chronos: Before the Ashes Review.

Een overload aan souls-like games

Over de afgelopen paar jaar heen zijn er steeds meer souls-like games uitgekomen. Geen een game, of zelfs serie, weet echter zo’n grote impact te maken op Skate als de games van FromSoftware. Toch zijn er genoeg games die nog steeds een poging wagen om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van een game zoals Dark Souls. Chronos: Before the Ashes is zo’n titel. Dit betekent echter niet dat de game een clone is van een Dark Souls game. Het spel draagt namelijk een unieke mechanic met zich mee.

Chronos: Before the Ashes Review biedt doodgaan met een twist

In iedere Souls-Like game speelt dood gaan een grote rol. Dit is niet anders in Chronos: Before the Ashes. Hoewel veel  Souls-Like games dat sneuvelen dus gebruiken als een mechanic, doet Before the Ashes er wel iets unieks mee. Sterven kan catastrofaal zijn voor jou als speler. Je wordt namelijk een jaar na jouw dood weliswaar weer tot leven gewekt, maar bent dan wel een jaartje ouder. Dit betekent dat naarmate je steeds vaker dood gaat, jouw character ook steeds ouder wordt. En de ouderen onder ons begrijpen wel dat dat niet altijd even fijn is. Maar is de gehele game even vet als dit idee? Daar kom je achter in de Chronos: Before the Ashes Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch