Menu Premium
Loading...

Call of Duty: WWII Review: de korte, maar krachtige versie

07/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals beloofd hier de korte, voor iedereen te bekijken, review van Call of Duty: WWII. De Premiumbazen hebben deze week al kunnen genieten van twee uitgebreide reviews van zowel de multiplayer- als de singlepayer-mode van Call of Duty: WWII. Met drie man op de bank, vol discussie, lol, veel beeld plus een verhelderende uitleg waarom grote games steeds vaker last hebben van server-problemen rond de launch, en of hier ook wat aan gedaan kan worden.

Een korte, maar krachtige bespreking van Call of Duty: WWII

Maar omdat Call of Duty WWII zo’n grote release is, willen we de rest van de Gamekings-bezoekers onze mening over de game niet onthouden. En dat zullen we in de toekomst vaker doen als er geen campagnes rond grote games zijn aangekocht en de review dus alleen voor Premiumleden zichtbaar is. Een geste van onze kant.

Hier dus een korte versie, met één Gamekings-presentator achter de desk die jullie in geuren en kleuren vertelt wat we op de redactie van de singleplayer-, multiplayer- en Zombie-mode vinden. Is de singleplayer lang genoeg? Is de nieuwe Call of Duty grafisch beter geworden. En is er vernieuwing te zien? Hoe zit het met de balans in de MP en is de Nazi Zombie-mode zo leuk als het klinkt? Je ziet het in de review van Call of Duty WWII: de limited edition.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch