Menu Premium
Loading...

Call of Duty: WWII Review: de korte, maar krachtige versie

Google Plus Jan Johan Belderok
07/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals beloofd hier de korte, voor iedereen te bekijken, review van Call of Duty: WWII. De Premiumbazen hebben deze week al kunnen genieten van twee uitgebreide reviews van zowel de multiplayer- als de singlepayer-mode van Call of Duty: WWII. Met drie man op de bank, vol discussie, lol, veel beeld plus een verhelderende uitleg waarom grote games steeds vaker last hebben van server-problemen rond de launch, en of hier ook wat aan gedaan kan worden.

Een korte, maar krachtige bespreking van Call of Duty: WWII

Maar omdat Call of Duty WWII zo’n grote release is, willen we de rest van de Gamekings-bezoekers onze mening over de game niet onthouden. En dat zullen we in de toekomst vaker doen als er geen campagnes rond grote games zijn aangekocht en de review dus alleen voor Premiumleden zichtbaar is. Een geste van onze kant.

Hier dus een korte versie, met één Gamekings-presentator achter de desk die jullie in geuren en kleuren vertelt wat we op de redactie van de singleplayer-, multiplayer- en Zombie-mode vinden. Is de singleplayer lang genoeg? Is de nieuwe Call of Duty grafisch beter geworden. En is er vernieuwing te zien? Hoe zit het met de balans in de MP en is de Nazi Zombie-mode zo leuk als het klinkt? Je ziet het in de review van Call of Duty WWII: de limited edition.

Loading...
 • GuitarHero-NL

  Dus zo gaat Gamekings het spelletje spelen… Content wordt voor niet-premium bezoekers gewoon heel erg uitgekleed… Prima joh, veel succes ermee hé!

  • Gooner 070

   Het ging al van 1 euro naar 2.50 per maand. Voor je het weet krijg je op hol geslagen Netflix achtige taferelen. 15-20 euro per maand en de prijs gaat de komende jaren alleen maar omhoog. Omdat GK een machtspositie/monopoliepositie heeft in NL ze zijn volgens mij de enige gamesite met super veel videocontent

   • GekkeAr

    Sinds wanneer kost Netflix €20 p/m?

    • JJ

     Nu nog niet, maar ooit zie ik het wel gebeuren. En ik betaal ook graag. Ben can oude stempel he, 1 kranten abbo, 2 x tijdschrift, Netflix, Ziggo sport en paar charitatieve instellingen. Ik steun die partijen graag.

     • GekkeAr

      €20 p/m voor Netflix zou ik voor het huidige aanbod/mijn consumptie te veel vinden. Maar ja, als ze de prijs langzaam €1 per jaar verhogen ofzo dan komen ze er vanzelf wel aan.

   • Andres de Groot

    Probleem is echter dat het voor vele niet perse nederlands hoeft te zijn.
    En in dat geval is de concurentie moordend

    • JJ

     Klopt. Dus het is aan jullie. Geldt voor websites, YT en streaming in NL. Voor bladen, TV, bios, club en theater is het normaal te betalen, voor ontken media niet. Terwijl alle boven genoemde media ook gesponsord worden.

   • JJ

    Gelukkig zijn we daar zelf nog bij. We zijn geen Netflix, zullen we ook nooit zijn. Tis heel simpel, zonder bijdrage community is er geen online media meer. Adverteerders lopen weg, YouTube maakt ook strengere regels voor adverteerders en adblockers laten dar wat nog sponsort niet renderen. Het is nu aan jullie, steun je een website of YT’er zodat ze content kunnen maken omdat je het ze gunt en het tif vindt, of kan het je weinig schelen en wil je gewoon alles gratis. Dat is de keuze. En het antwoord, welke kant t ook opgaat, respecteren we. Hopelijk zoals je ook respecteert dat wij knokken om doir te kunnen gaan met wT we graag doen. Vergelijkingen met Netflix of buitenlandse sites gaan niet op omdat hun afzetmarkt veel groter is en internationale sponsoring nog wel werkt. Lokaal is dat ander verhaal.

    • Jechta Yunalea

     Denk dat de vergelijkingen met Netflix worden gemaakt omdat jullie monopolie positie hebben zoals Ziggo. Heel slim natuurlijk maar of het ook gezond is dat is de vraag.

     Kat in het nauw maakt gekke sprongen, en zo voelt dat nu bij Gamekings. Adverteerders lopen weg omdat elke grote game werd afgebrand of ruzie werd gemaakt met de sponsor dan zou ik zelf ook geen geld meer geven aan een bedrijf dat alleen maar slecht praat over mijn producten. Natuurlijk eerlijkheid is belangrijk maar je kan ook kopje onder gaan en dan moet je op de blaren zitten
     En dan de community als laatste red middel zien vind ik niet professioneel. Betalen voor content of iemand steunen zijn twee verschillende dingen.

     Als ik voor elke website moet gaan betalen omdat ik hun werk zo tof vind of het hun gunt of hun in leven moet gaan houden moet ik zelf op straat gaan leven want jeetje er zijn genoeg websites die tof zijn of het hun gunt!

     En wie gaat mij dan supporten?

     Ik wordt een beetje moe van dat wanneer je zegt het is aan ons of je iemand wilt steunen gunt of het niet boeit.
     Als men het niet boeit had je deze reacties ook niet van de community.
     Diegene die het niet boeit die hoor je niet en betalen braaf en stinken erin of doen helemaal niks.

     Het meest waar ik om kan lachen is dat jullie altijd ergerde aan mensen op YT of twitch die riepen subscribe nu! Volg mij! geef een duipje omhoog! doneer nu!
     En vervolgens er zelf mee aankomen en het in bijna elke item iedereen de strot in te schuiven.

     Wees duidelijk naar je community!
     En houd je aan je standpunt(en)!
     Niet iets roepen paar maanden geleden en vervolgens de hele andere richting op gaan, daar hebben wij politici al voor (helaas) die houden het ook niet vol om bij hun eigen standpunt te blijven.

     Zolang mensen het verschil niet snappen tussen steunen en betalen voor content vrees ik dat veel mensen niet weten wat ze moeten geloven wat premium inhoud.

     Het vertrouwen is gewoon weg en dat is zonde na al die jaren.

  • Andres de Groot

   Sites of reviews genoeg te vinden die niks kosten.
   Die reclame vind ik niet erg, want heb adblocker altijd uit staan hier op Gamekings.
   Maar ik ga niet betalen voor iets wat ik ergens anders voor niks kan bekijken.

  • OsirisNLD

   Als dat is wat nodig is om GK voort te laten bestaan, dan zij het zo.

 • rukkert scheelio

  https://www.youtube.com/watch?v=ypSKDY4Jp3g JJ die zijn gratis review doet 😀

  • Andre Vd Werf

   Hahaha xD hier moest ik echt heel hard om lachen!

 • DavyDamage

  JJ inderdaad korte maar krachtige review maar wel goed verwoord. Bedankt hiervoor. Maar je hoefd je zelf en gamekings niet meer te verantwoorden in het begin van het item. Dit is gewoon de kant die jullie opgaan. No hard feelings!

  Ohh ja als er nou een doneerknop was dan kon ik dat ff doen 😉

 • hully

  haha hilarisch bijna. ik ben premium zeg ik maar alvast, stop aub met dit soort demo shit.

 • Andres de Groot

  Als dit de manier is hoe jullie het gaan doen….veel succes ermee.
  Bij deze is Gamekings verwijderd van mijn tab-balk.
  Vanaf dat Premium gedoe is het naar mijn mening bergafwaards gegaan, maar dit is echt DE druppel.
  Had Adblocker al uitstaan en dat is meer dan genoeg naar mijn mening.
  Zijn ook andere manieren om geld te verdienen of te besparen…..Eens een keertje E3 overslaan bv, want die reisjes kosten ook klauwen vol met geld. Er is GENOEG content online te vinden over de E3 dat je er niet eens heen hoeft te gaan (dit is maar een voorbeeld).

  Tijden veranderen nu eenmaal en soms moet je dan zelf ook iets toegeven wil ik alleen maar zeggen.
  Niet toegeven, niks veranderen en om steeds meer geld vragen werkt niet.

  Maar ja, de groeten en succes ermee……

  • JJ

   Iedereen zijn mening en als je er zo over denkt dan respecteren we dat.

   • John.

    Erg jammer, ben zelf 50 jaar misschien dat het daar aan ligt en moet je met de tijd mee, maar ik haak ook af bij het Premium adblocker uitzetten heb wel gedaan met tegenzin.

 • Sang-G

  Wanneer ik een console weer hè ga ik deze erbij halen.

 • Kingjames

  Jj heeft vaak zat verkondigd dat hij alleen free for all speelt. Zijn mening is dus maar half bakken. En ja de servers zijn kut maar hoe is de game?? Inhoudelijk weer ondermaats en daarom ga ik niet over op premium

 • Kingjames

  JJ volgens mij ben je een harde werker maar zeg eerlijk heb je de game lang gespeeld?? En zeg niet dat de servers het niet doen want dan had je geen review moeten doen

 • Peter Wilkinson

  Haha simpel in 6 uur en harder in 10 minuten uitgespeelt prachtig

 • Mats313

  Doe dit gewoon niet… Ik ben zelf premium lid, maar dit is toch wel echt een dieptepunt. Als ik nieuw op deze website was zou ik hierdoor nooit overwegen te gaan betalen voor jullie content. Integendeel, ik zou naar andere websites of YouTube gaan. Hierdoor groeit jullie publiek niet en krimpt het uiteindelijk alleen maar.

  • JJ

   We doen dit alleen bij grote games. Dat zijn er zes a zeven per jaar. Ook nu zie je dat men dat massaal kijkt. Stel we doen niks bij deze game nu, dan geeft dat ook veel gedoe. Dit is middenweg. We leggen het netjes uit. En er zijn genoeg andere zaken die gratis zijn en wel uitgebreid.

   • Mats313

    Ik snap het wel JJ, een review van cod levert uiteraard veel clicks op. Maar het lijkt me sterk dat jullie op deze manier nieuwe kijkers behouden, wat toch een vervolg stap zou moeten zijn. Wellicht zou je de gratis review meer in de tv aflevering stijl kunnen doen, wel samen met iemand anders maar ingekort met wat meer edit werk.
    Het komt nu op me over van: “Hier heb je een schrale ongeïnspireerde review, maar de premium versie is echt wel tof hoor!” Ik zou als nieuwkomer niet blijven hangen op deze site als dit de eerste review was die ik zag, laat staan premium lid worden.

 • rio_ull

  Hey JJ waarom zijn je handen aan de binnenkant net zo getint als aan de buitenkant?

  • JJ

   Ik vermoed omdat ik een hoog proteïne dieet volg voor mijn sport.

 • KeesKlaas

  Ik wil niet €2,50 per maand betalen, minen gaat ook te traag en adblocker had ik al uitgezet… Dit is het einde van Gamekings voor mij?

  • JJ

   Nee, want er is nog genoeg content gratis, zal altijd zo blijven en laten we hopen dat industrie ook weer campagnes inzet zodat we reviews wel kunnen dien op open kanaal (zie Mario, Assassins Creed bijv). Maar er zullen dingen zijn die je dan niet ziet nee.

  • John.

   Zo denk ik er ook over, jammer want heb me kostelijk vermaakt al die jaren.

 • Kane888

  Vraag me af hoe lang die premium discussie nog door gaat. Hoe mensen kunnen ranten om een paar van die kut centen.

  On topic: COD is echt een kut game, al generaties lang.

  • JJ

   Mensen hebben recht om vragen te stellen. En voor de een is het een kutcent de ander een kutcent teveel.

   • Kane888

    Als jij dat vragen stellen noemt. Ik zie al dik 3 maanden dezelfde mensen dezelfde niet-onderbouwde onzin schreeuwen. En dat voor een euro of 3.

    • JJ

     Ik wil respectvol blijven, ik ga er vanuit dat de kritiek vooral komt omdat ze dus graag GK kijken en nu balen dat ze dat niet kunnen omdat ze geen Premium willen of kunne nemen. En daarin kan ik me prima verplaatsen. Ik kan ook niet alles steunen wat ik tof vind.

     • Kane888

      Jah tuurlijk blijven we respectvol. De grond van de kritiek snap ik ook wel. Maar je beantwoord nu al een tijdje premium betreffende vragen in de comments. ‘T zijn altijd dezelfde vragen van (volgens mij) veelal dezelfde personen, je zou zeggen dat we dat nu na een half jaar wel hebben gehad. Ik kan ook niet alles steunen dat ik tof vind, maar ik zit ook niet bij die partijen elke dag daar over te zaniken op hun medium. De comments onder dit soort items gaan meestal alleen nog maar over ‘wel/-niet’ premium.

     • Jechta Yunalea

      De reden waarom de meeste boos worden waaronder ikzelf zijn diegene die vanaf dag 1 Gamekings volgen. Mensen worden kwaad als er iedere keer iets anders wordt gezegd of beloofd, Boris zegt dit JJ zegt iets anders dat creëert frustratie en verlies je vertrouwen.

      Ook de manier waarop het gezegd wordt dat men geen dienst of product koopt maar Gamekings support is 1 van zo’n opmerking dat niet klopt.
      Als je het verschil niet weet tussen support en het betalen voor een dienst dan moet je ook niet raar opkijken dat sommige mensen hierover struikelen.

      Het zijn vaak de jongere generatie die snel vatbaar zijn voor betalen bij content.
      De hele discussie over pay to win is er niet voor niks. waar de jongeren generatie eerder vatbaar is voor zulke maffia praktijken.
      Als iets veranderd wil niet altijd zeggen dat iedereen daar maar over eens is.

      De manier hoe Gamekings omgaat met jullie is echt niet goed jongens!
      Het beste wat ze kunnen doen is de hele site dicht gooien zoals Netflix en je pas content ziet als je betaald.

      Want zoals het nu gaat is om te huilen zeggen dat we 10 items gratis krijgen zeg je eigenlijk al dat je een Dienst bent, en die 10items zijn eigenlijk teaser items om jongeren meer te laten betalen als ze meer willen.
      JJ was altijd tegen gameverslaving maar je brengt nu wel jongeren tot het aankopen van een product/dienst door een item online te zetten en zeggen kijken hoe mooi dit is maar voor de premium leden laten we meer zien!

      Dit is niet hoe Gamekings is ontstaan en zijn veranderingen niet altijd verbeteringen.

      En geloof me het is niet zoals jij en JJ zeggen kutcenten 3 euro per maand waar mensen kwaad om worden.
      Zijn mensen die iets verder kijken dan hun neus lang is.

      Ik reageer nooit dit is echt de eerste keer dat ik er wat van zeg omdat ik een bedrijf zie die het niet meer snapt en als een kat in het nauw is gedreven dan maak je hele rare sprongen, maar dit gaat niet goed het is een schip met twee stuurmannen de één gaat rechts en de andere gaat links en dat creëert frustratie en weten mensen niet meer wat nu waar is en wat niet.

      Mijn grote vraag is krijgen Stagiaires per maand uitbetaald door hun werkgever? Als het antwoord daarop nee is dan heb ik nog een andere leuk feitje 😀

  • Ikke

   Dan heb je het echt niet begrepen. Het gaat er gewoon om dat iedereen recht heeft op die content. En heel die premium gewoon een debiel ideeis van iemand die denkt er verstand van te hebben? DAS t punt.

   • Wessel

    “Het gaat er gewoon om dat iedereen recht heeft op die content” ???
    Gamekings maakt de content.. steekt er tijd, geld en energie in…. dan mogen ze zelf bepalen of het voor Premium is of niet. Het is geen liefdadigheidsinstelling.

   • Kane888

    Jij bent wel echt heel erg far off. ” Iedereen heeft recht op die content ”. Gast ga fietsen, jij hebt helemaal nergens recht op. Waar haal je het idee vandaan dat mensen gratis voor jou moeten werken?

 • Dr. Shitcakes

  Ik zou dit soort reviews niet marketen als “de korte versie want je moet betalen voor de hele”, ik zou dit juist marketen als “dit is de review, wordt premium voor de diepteversie”. Makkelijker uitgelegd denk ik, en je haalt wat minder boosheid naar boven.

  • Reyan

   Precies dit. Sws een beetje gek om zon review te beginnen met het premium/niet premium verhaal

   • Ranesh Vai

    Op Discord ook al een klein gesprekje over gehad. Denk dat we gewoon iets moeten hebben waarbij Premium-leden een andere set video’s voorgeschoteld krijgen dan niet-premium-leden. En dat we het kunnen aanvinken wat we te zien krijgen.

    • Druidys

     En hoe zien niet-premium mensen dan de items die ze missen?

     inderdaad.

     • Zrmi

      Premium aanvinken en kijken welke items daar tussen staan? Of gewoon Premium nemen…

     • Ranesh Vai

      Daar moeten ze een construct voor verzinnen die niet te opdringerig is. Bijv. dat je bij items waar ook een premium-variant van is (iets waar ik sowieso geen voorstander van ben overigens, aangezien ik zowel premium-content als gratis content wil kijken) een link ziet naar een premium item. Verder dat mensen die niet-ingelogd zijn, bijv. een kleine extra rij zien waarin de premium-content staat. Maar goed, hier hebben ze eigen mensen voor die iets kunnen bedenken. Ik denk dat het een grote fout is om de site op een manier in te richten waardoor mensen denken dat bijna alles premium is, en wat simpele items niet-premium zijn.

      Premiumreviews en niet-premium-reviews vind ik persoonlijk ook een slechte strategie. Àls je ervoor kiest ook voor niet-premiumleden een review beschikbaar te maken, moet je gewoon de volledige review geven. Je doet ook alleen maar meer moeite om die extra kleine review te maken, en daarmee schiet je dus sowieso je doel voorbij. Maak voor het premium-deel gewoon een ‘Let’s play’ plus kijk wat andere media erover zeggen, en wat andere zaken die iets over de beoordeling zeggen. Misschien een live item waar mensen zelf vragen kunnen stellen oid. Ik noem maar wat.

     • Ikke

      heel die preimium bullshit is gewoon achterlijk.

  • JJ

   Je hebt een punt. Dat is ook wat ik wilde zeggen.

 • Daniel Jansen

  Jongens jongens.. Waar zeiken jullie nou om? Gamekings heeft ook mensen die daar werken die hun brood moeten krijgen en als ze zeggen dat men niet veel meer adverteerd snap ik dat het dan vervelend Is! Een film van 2 uur in de bioscoop kost al gauw 10 euro, en hier betaal je voor een maand minimaal 2.50. Snap dat het geld kost, alleen dan krijg je wel klauwen met content dat je waarschijnlijk boeit. Die discussies zie ik niet gauw op YouTube en het is ook niet dat je een huis koopt.

 • Henkjan Greeters

  Het lijkt net of JJ z’n spreekbeurt van een aantal powerpoint sheets aan het voorlezen is, en er ook het liefst zo snel mogelijk klaar mee is.
  Een korte versie is prima, maar er mag echt wel wat meer moeite in gestoken worden. In deze vorm is namelijk echt de moeite niet waard.

  • JJ

   Point taken.

  • KatchPhraze

   Was er maar meer moeite gestopt in deze tyfus game.

   • JJ

    Auch!

    • KatchPhraze

     Haha het `Point taken` siert je. maar tbh deze game verdient jouw moeite niet.

 • Kim Jong-Trump

  Ik ben officieel klaar met Gamekings na dit wederom debiele afdwingen van dat kut premium. Zat goede sites die dit niet nodig hebben …

  • denmania

   Doei

   • Kim Jong-Trump

    Dag

  • RandyRealtalk

   Fucking Trump weer.

   • Kim Jong-Trump

    Kim Jong-Trump mein freund

 • denmania

  Ik betaal af en toe voor premium content die me boeit. Klaar ! Nu heb ik al maanden geen prem content meer bekeken maar ik ga hem deze maand wel weer meepikken. Azijnzeikerds die overal voor een dubbeltje eerste rang willen zitten zijn er in dit land al genoeg. Wil je niet betalen voor iets? Blijf dan lekker weg. Niemand verplicht je er toe. Maar val ons er niet mee lastig terpetijnzeikerd

  • ViesVuilEnVet

   En zo is het. Ik ben nog altijd baasch over mijn eigen portemonnee, niet zeiken dat mensen geen geld mogen vragen om iets te maken voor de community. Maar wordt de site er beter op? nee. ze moeten het nu nog hebben van de mensen die hier al waren. Ik zie het ook meer als de laatste stuiptrekkingen van een bedrijf wat op papier al failliet is.

  • denmania

   Daarbij moet ik toevoegen dat de reviews van gamekings nog altijd gewoon baas boven baas zijn. Pu , ign , gamer ik bezoek ze allemaal. Die sites zijn goed, maar er gaat niks boven gamekings .

  • Ikke

   Deze content hoort gewoon oiedereen beschikbaar te zijn,zo simpel is dat dus hoezo azijnzeikers. Wij zijn gaming fan maar dit wordt er gewoon achteloos door je strot gedrukt ineens en dat valt niet goed gewoon, vind je het heel gek? Dus an sich wordt er dus wel degelijk verplicht. Gelukkigzijn er nog zat alternatieven, die hard zullen groeien, tenkoste van GK. En dat is gewoon jammer want zoals GK is er eigenlijk niet, dat wil je niet kwijt.Ik kijk het al vanaf dag 1 maar dat wordt nu wel erg lastig gemaakt.

 • Daniel Wesselink

  Hey
  Vanaf nu niet meer over COD 🙂
  Wel beetje klaar mee

  • Zrmi

   dan klik je toch niet op de COD items?

 • ???

  GK houd van Eigen glazen ingooien 😉

 • Richard

  Ik begrijp goed dat er inkomsten moeten zijn. Zelf maak ik geen gebruik van een adblocker.
  Jammer genoeg merk je wel meer dat video’s en content meer achter de premiumwall worden gezet.

  Mijn mening is dat jullie niet genoeg hebben geprobeerd om het gebruik van adblockers tegen te gaan.
  Er zijn zat derde partijen die hier oplossingen voor verzinnen en op de markt brengen.

  Enkele voorbeelden:
  – Blockadblock
  – Getadmiral
  – Nog vele andere

  Waarom gebruiken jullie dit soort diensten niet…is daar een specifieke reden voor?

 • FGras

  Heb je de trein nog gehaald?

 • hully

  jj, ik drukte me mss ietwat te lomp uit, maar het spat er echt vanaf dat jullie premium pushen (dat is logisch) maar dan zoiets geforceerds er naast zetten: geloof me: kan echt niet.

 • Bravado

  Alhoewel ik de beweegredenen snap, ben ik bang dat Gamekings niet lang meer heeft. Op deze manier, wanneer de meeste reviews en items Premium zijn, komt er geen hond meer op de site zo. Nieuwe kijkers werven wordt in ieder geval een flinke klus. Succes.

  • TheOne

   Ik snap deze stap ook niet echt. Als je zeg maar nog 1 a 2 items per week normaal kan bekijken zullen er zo als ik het zie niet veel normale kijkers doorstromen naar premium en ga je niet veel meer inkomen genereren vanaf dit punt. Maar goed de tijd zal het leren, en ik wens ze ook succes met deze strategie.

   • JJ

    Maar kijk je dan de site wel. Vorige week waren er 10 items gratis, noem mij een NL-site waar je tien video items per week krijgt. deze week staan er 12 items op de gratis lijst. we zullen altijd free content blijven maken, en lagen we hopen dat de industrie de media in NL ook weer meer gaat sponsoren, kunnen we nog meer doen.

    • Kim Jong-Trump

     Youtube kanalen staan barstensvol ”gratis” content, GameInformer doet het supergoed, IGN, Insidegamer, Gamespot etc. Genoeg alternatieven, Gamekings heeft vooral de gun factor omdat het ook jeugdsentiment is voor veel mensen, jij JJ doet echter wel flink je best om dat laatste beetje sympathie ook weg te poetsen. Ik zie je alleen maar alle kritiek deflecteren en het lijkt er vooral op dat je alleen je eigen gelijk wilt duidelijk maken. Als meer dan de helft van de comments negatief zijn kan je je ook gewoon afvragen of het niet gewoon heel misschien aan jullie model ligt …

  • Aan de andere kant, als nu de Niet premium members (velen met addblocker) nu nog geen premium zijn, dan gaat dat ook niet meer gebeuren na alle campagnes en slijmacties.

  • Jasper Sikkel

   Maar kunnen we dan afspreken dat jij tot die tijd nu echt wegblijft?

   • Bravado

    Misschien. Als jij dat zo graag wil. Ik geef gewoon een normaal punt aan.

    • JJ

     Maak je maar niet te druk over ons, dat doen we zelf wel :-). En laten we elkaar ook niet aanvallen op meningen. Er komen ook nog steeds volop kijkers naar de open content kijken, meer dan paar maanden terug zelfs. Dus dat zit wel goed. En Premium groeit. Het is allemaal nieuw wat we doen, en dus is het pionieren. Dingen zullen lukken en dingen zullen mislukken. Zolang de band met de community goed blijft, we open staan voor kritiek en we content blijven maken waar we mensen mee blij maken denk ik dat we de steun waard zijn.

     • Ikke

      Blijft onderhand geen open content meer over. Vrij kansloos dus… Sorry…

 • jerradkiller

  veruit de slechtste cod ooit wat een troep!!!!

 • Hayogan

  Ik vind dit wel fijn zo. Lekker kort en geen slap gelul ertussen. Zolang zij reviews blijven doen vind ik het best. Ik kijk toch ook altijd nog op andere sites.

 • Martin nauta

  Iedereen zeurt wel over dat premium, maar als ze dat niet hadden toegevoegd had je helemaal geen review gehad,ook geen korte

 • Sjoerd Rietveld

  Als ik naar de singleplayer kijk zie ik een Medal of Honor alleen dan verbeterd, missies zoals de kerk, de brigde, d-day.. de ardennen in de sneeuw, alles al een keer uitgemelkt, nee sorry het is bijna gewoon een remake van vroeger.

 • Zrmi

  Een paar dagen eerder plaatste ik een comment dat ik het niet zag zitten in dit soort items en toen werd er gezegd dat ik me niet druk moest maken want er was over nagedacht… Sorry, maar ik snap na het zien van dit item nog steeds niet hoe dit idee er door is gekomen? Zoals iemand hieronder al zei het lijkt wel een spreekbeurt die erdoor gerushed wordt. Geen enkele tijd om dingen die gezegd worden in je op te nemen en het is zo enorm eentonig als het maar door 1 persoon gedaan wordt. Nee, ik ben totaal niet overtuigd en wat mij betreft is dit soort items eenmalig. Steek alsjeblieft de tijd om dit te maken gewoon weer in de items waar jullie goed in zijn. Inhoudelijk over games praten afwisselend met slap gelul er tussendoor.

  • JJ

   We hebben de kritiek gezien en nemen het mee.

 • Oldskool Bassie

  Krijg wel een beetje pay to win gevoel bij dat premium gedoe jongens, betaal je, dan krijg je een uitgebreid verhaal, doe je dat niet, krijg je een gerushte samenvatting.
  Smaakt een beetje zuur.

  • Eelco

   Het is heel simpel. Gamekings is onderdeel van Blammo. Blammo is een bedrijf en de werknemers bij Blammo moeten een salaris krijgen. Doen ze het niet op deze manier dan heb je helemaal niets en dat wil jij ook niet lijkt mij?

   • Oldskool Bassie

    En hoe hebben ze dat al die jaren daarvoor gedaan? Dit is een relatief nieuw ding.
    Ik ben overigens niet principieel tegen dit soort betaalde content, maar het wordt zo wel erg in je gezicht geduwd.

    • Zrmi

     Sponsoren voor de tv afleveringen. Dat was een van hun grootste bronnen van inkomsten volgens mij. Dit is vooral de laatste jaren enorm aan het afnemen omdat niemand meer tv kijkt.

     • Ikke

      Dat is gewoon niet waar. Zijn er meer die kijken dan die niet kijken hoor dus regelrechte shitpraat.

 • Ben Vd Ploeg

  Wat is dit nou? Kijk al vanaf seizoen 2, zit al tijden op de review te wachten…krijgen we een halfbakken aftreksel. Beetje jammer dit Gamekings. Misschien is niet iedereen in de financiele situatie om premium te worden…nee, zelfs niet voor een euro. Eerst al de add block block, prima snap ik best als je dan geen premium bent of kan zijn kan je het zo nog wat compenseren maar dit is gewoon belachelijk. Gezichtsverlies en flinke dosis minpunten….jammer.

  • Andre Vd Werf

   Ik snap dat dit bij mensen echt rauw op hun dak komt. Ik moet zeggen dat ik in het begin totaal niet enthousiast was en mijn 1e reactie was dan ook dat ik niet zou gaan supporten. Toch ben ik na gaan denken. Ik volg deze gasten al jaren. Week in week uit. Jaren aan gratis content en alltijd zonder tegenprestatie. Het medialandschap is enorm veranderd in de afgelopen 2 jaar. Volgens mij heeft Boris aangegeven dat ze 2/3 minder aan inkomsten generen uit adds. Wat moeten ze dan?

   Dit is geen aanval totaal niet en ik begrijp je reactie. De conclusie is dat ik premium ben geworden omdat ik nog jaren wil blijven genieten en meer interactie hoop met de community en de gamekings en queen in de comment section. Sommige premium items zijn echt heel goed. Nog niet alles is even goed en dat moet groeien. Hoe dan ook wilde ik toch even reageren.

  • Ikke

   Dit gaat ze gewoon zowiezo de das om doen als zedeze bullshit door blijven drukken. Dat gaat gewoon niet werken, kan je op je klompen aanvoelen. Dus hoop dat ze dit model snel gaan droppenwantdit is gewoon het grootste bullshit idee dat er is.

 • Jechta Yunalea

  (deze reactie heb ik elders ook neergezet onder reactie van JJ)
  Maar ook even hier mijn verhaal nogmaals dit kan gewoon echt niet!
  Doe dan helemaal geen review dit klinkt alsof iemand heel nodig moet gaan plassen en toch even een versneld verhaaltje kwijt wilt.

  En stop met het zeggen dat men geen product of dienst koopt maar support is onzin!
  Hieronder mijn eerder bericht ik vind het echt jammer hoe het nu gaat.

  Dus er blijft helemaal niks meer over als non-premium lid? Doe dan ook gelijk Brievenmaandag en Einde van de week vrijdag premium als je al je kijkers toch pushed.
  Iets met je community kwijtraken heet zo iets. Ik vind het zeer spijtig dat jullie bijna alle content betalend maken. Misschien Boris toch maar zijn 4K scherm inleveren als het zo slecht gaat.
  Zelf kijk ik sinds de box en dit is gewoonlijk te pijnlijk om te zien dat jullie bijna geforceerd jonge mensen laten betalen om content te zien.
  Als het idee is om Gamekings te steunen doe dan een donatie of maak nieuwe content alleen voor premium leden die jullie willen steunen of stop met tv uitzendingen waar bijna niemand meer naar kijkt, dat scheelt al een hoop geld want tv uitzenden is heel duur en ik spreek uit ervaring.

  Zelf reageer ik echt zelden of nooit maar dit gaat niet de juiste kant op en graven jullie eigenlijk al langzaam jullie eigen graf.
  En over sponsoren gesproken als jullie de sponsoren iets beter hadden behandeld hadden jullie nu niet op de blaren hoeven te gaan zitten en aan de vele duizenden jonge pubers geld te gaan smeken onder het motto van; je betaald geen dienst maar je support Gamekings. Dat is onzin mensen betalen wel degelijk voor een dienst en dat is content video’s kopen voor een maandelijkse bedrag. Vind het bijna maffia praktijken.

  Ik had begrip voor premium met extra items die je normaal nooit te zien krijgt om Gamekings te supporten en wilde dat ook zeker overwegen totdat ik erachter kwam dat jullie nu bijna alles onder premium zetten en dat schoot bij mij het verkeerde keelgat in en vandaar mijn reactie.
  En dit heeft niks met een drempel te maken het is een verkeerde aanpak en ben ervan overtuigd dat dit op deze manier niet gaat werken.
  Premium content was voor mij een prima oplossing voor extra items en support Gamekings maar nu gaan jullie bijna alle items betalend maken is gewoon je bezoeker forceren om premium te worden (voornamelijk jonge kijkers zijn daar heel vatbaarder voor).

  Wil jullie graag supporten maar niet op deze maffiapraktijken manier.

  Na jaren lang trouwe kijker en bezoeker van jullie website is dit voor mij onbegrijpelijk dat deze maffiapraktijken door velen jonge mensen hen te laten overtuigen dat ze geen dienst kopen is niet de Gamekings die ik ken.

  Hoop dat jullie nog vele jaren door mogen gaan en content maken en blijf vooral jezelf en ga nooit naast je schoenen lopen.

  PS
  Ik krijg waarschijnlijk veel haat nu aangezien ik kritiek aan het geven ben maar blijkbaar kan niet iedereen overweg met kritiek en uiteraard mag je wel kritiek op mijn reactie geven hoor!
  Het gaat jullie allemaal goed ik hoop dat ook echt van harte en hopelijk zijn er heel veel jonge mensen die jullie kunnen overhalen. Maar deze oude trouwe kijker zijn jullie nu kwijt.

 • Kozõ

  Ik zou niet teveel achter een muur stouwen GK’s, het zijn de open deuren die de mensen doorlaten. En de kwaliteit van het behang die ze binnen houdt. En de gratis drankjes natuurlijk.

  Graag zou ik met goede opbouwende kritiek komen, maar ik ben niet erg hoog geschoold op het gebied van marketing. Ik kan me wel inbeelden dat er een hoop dingen te bedenken zijn die minder beschadigend zouden zijn voor jullie bedrijf. Belangrijk is dat er duidelijk over gecommuniceerd wordt vanuit de community en vanuit jullie. Ik verwacht dat een democratische oplossing voor jullie community de beste oplossing is, en ik zie jullie struggle. Geef niet op, maar krabbel een beetje van de premium scherpheid af, dat zou t vuur onder de items goed doen denk ik.

  Overigens geldt voor mij: ik heb letterlijk geen 2,50 per maand vrij om hier neer te leggen, minen klinkt interessant, maar als toekomstidee. Ik ga niet zoals sommigen hier verkondigen dat jullie NOT MY GAMEKINGS zijn, ik blijf nog altijd stiekum koekeloeren hier.
  Maargoed ik denk dat het helpt jullie te melden dat t voor mij net niet irritant genoeg is weg te blijven, maar zeker niet aanlokkelijk genoeg om een lidmaadschap aan te nemen. Mixje van prijs-kwaliteitverhouding, irl moneyprobs en verzadiging van jullie markt.

  Keep trying, misschien vangen jullie me nog eens!

  • Ikke

   Ik weet wel dat hun standpunt dat de adv. inkomsten teruglopen, gewoon regelrechte bullshit is.

 • Gerrit-Jan de Jonge

  Wat zal ik doen jongens? PC of console versie ?

 • Turfschipper

  Ah! Toch nog een video gevonden die ik kan kijken. Het is helaas wel de sloeberversie. Jammer.

 • Ikke

  zielige manier van doen dit. Dus wij krijgen ook nog iets? Nou als ze dit blijven doordrukken/dwingen gaan er heel heel veel mensen wegtrekken van deze site gok ik… Echt gemiste kans… En nieuwe mensen die willen gaan betalen ga je er ook niet mee trekken. Echt wat een bullshit idee is dit… En zeblijven hameren dat zehier niet onder uitkomen. Gewoon bullshit allemaal. Andere sites kunnen het ook en sommigen hebben net zoveel mensen rondlopen en zijn qua bereik nog veel kleiner.Echt een bullshitpoint om te zeggen dat er anders geen inkomsten meer binnen komen.
  Wat ze dus kennelijk niet snappen is dat je niet kan lopen dwingen en die paar mensen die welachteloos betalen zijn hartstikke dom.. Want uiteindelijk draai je daar helemaal niet op.Maar die bekostigen het wel met een paar man,wat dus nooit kan. Dus kom op man verzin andere shit want hier is geen hol meer aan op deze manier. Dan trek ik wel naar de concurrent, dit kan je gewoon niet achter een betaalmuur stoppen want dit soort berichten hoort iedereen te kunnen zien. Is gewoon heel simpel.

  • Kevin

   Toen ze net begonnen met het Premium ongein had ik er geen problemen mee, maar tegenwoordig kijk ik ook nauwelijks Gamekings meer omdat heel veel content IMO niet meer interessant is en/of achter de Premium wall zit. Helaas.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord