Menu Premium
Loading...

Call of Duty Warzone Season 3 Review: “Eindelijk klaar met triootjes”

15/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu Warzone volop gespeeld wordt in deze tijden van crisis en de hele redactie er elk vrij uurtje in stopt, leek het ons een goed idee te verklaren waarom we Warzone zo vet vinden en hoe de aanpassingen van Season 3 ons bevallen. . Je hebt op stream al kunnen zien hoe Boris en Koos samen met Daan en Skate hun eerste victory gehaald hebben in de nieuwe quads mode. En hoe blij als een kind ze daarmee waren. Zijn ze dat na een aantal dagen doorspelen nog steeds? Je ziet in deze video over Call of Duty Warzone..

Eindelijk klaar met de trio

Bij de release van Warzone was het alleen mogelijk om met drie man te spelen in een team. In dit nieuwe seizoen is het dan eindelijk mogelijk gemaakt om deze gamemode ook alleen, in duo’s of met zijn vieren te spelen. Drie modes waar veel mensen al langer om vroegen. Dit vraagt natuurlijk ook om een nieuwe balans in de loot die je vind op de  map. Maar ook zijn er een hoop nieuwe drops in de wereld gestopt. Denk aan nieuwe wapens, maar zeker ook  nieuwe attachtments. Neem bijvoorbeeld de silencers die eindelijk in het wild te vinden zijn,

Warzone is een mega succes in deze huiselijke tijden

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat de spelers aantallen van deze gamemode enorm zijn. Zeker nu je niet meer perse twee vrienden nodig hebt om een goed potje te draaien. Maar op de redactie blijft de teambased mode het populairst. En wordt er veel met vier man gespeeld. Maar voor hoe lang nog? Hoe lang weet Activision Warzone tof te houden met behulp van content updates en patches? Voor zowel de mensen die vanaf dag 1 spelen als de nieuwkomers die zich aan hun eerste potje wagen. Je hoort en ziet het allemaal in deze video over Warzone met oorlogsveteranen Boris en Skate.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch