Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops Cold War Singleplayer Review – Klein en soms fijn

17/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de focus bij de Call of Duty-reeks logischerwijs voornamelijk op de multiplayer ligt, heeft de serie bijna ieder jaar ook een Singleplayer modus afgeleverd. En ik zeg bijna ieder jaar omdat bij de vorige Black Ops, deeltje 4, dse singleplayer story ontbrak. Een keuze die toentertijd werd ‘goedgepraat’ door het feit dat er een Battle Royal mode werd toegevoegd (Blackout). In Call of Duty Black Ops: Cold War is de Singleplayer terug van weg geweest. Weet de campaign een beetje een impact te maken? Je komt erachter in de Call of Duty: Black Ops Cold War Singleplayer Review

Is de Call of Duty Singleplayer nog de moeite waard?

De afgelopen 10 jaar heeft Call of Duty het vaak lastig gehad met het leveren van een goeie Singleplayer. Tuurlijk waren er games zoals de originele Black Ops en niet te vergeten Modern Warfare. Beide wisten een kwalitatief goeie singleplayer neer te zetten. Maar deze edities werden afgewisseld met games zoals Ghosts, Advanced Warfare en WWII. Games die gezegend waren met middelmatige campaigns. De Call of Duty franchise, die vroeger echt bekend stond om zijn sterke verhalen, zat duidelijk in een dip. Vorig jaar kwam daar verandering in. De SP van Modern Warfare leverde voor het eerst in een lange tijd weer een campaign op die de moeite van het spelen echt waard was. Weet Cold War deze lijn voort te zetten?

Een review in tweeën

De Call of Duty games zijn allemaal fikse titels. Modern Warfare nam meer dan 250 GB aan schijfruimte in. data die aangewend wordt voor de Singleplayer, een multiplayer- en een zombiemodus. En daar komt dan ook nog Warzone bij. De review van de online delen van Call of Duty: Black Ops Cold War komen volgende week online. We willen die eerst echt goed doorspelen. De SP hebben we echter compleet uit en dus trappen we af met de Call of Duty: Black Ops Cold War Singleplayer Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch