Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Let’s Play

19/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs hebben wij de singleplayer review van Call of Duty: Black Ops Cold War online gezet. Om de periode tussen de singleplayer en multiyplayer review te overbruggen, kwam JJ met het idee om een Call of duty: Black Ops Cold War Multiplayer Let’s Play item voor jullie te maken, maar dan wel met een kleine twist. Maar wat dat is, daar moeten jullie toch echt de video voor gaan kijken. In dit item zal JJ een kijkje nemen naar een aantal maps in Black Ops Cold War om jullie alle in & outs te vertellen. Wil je weten hoe de layout van de 8 nieuwe maps is, check dan snel de Call of duty: Black Ops Cold War Multiplayer Let’s Play.

De maps in de video

In Call of Duty: Black Ops Cold War zitten er in totaal 10 maps, waarvan 2 exclusief voor de Fireteam mode. JJ wandelt niet rond in iedere map. Hier zijn meerdere redenen voor, waarvan de meest simpele: niet iedere map is even tof. Vandaar dat JJ zijn favoriete 5 maps heeft uitgekozen om aan jullie te laten zien. Bij iedere map gaat hij in op wat de lanes zijn, waar de chokepoints liggen en hoe hij deze maps vind spelen. De 5 maps die JJ in deze video bekijkt zijn:

  • Cartel: Een map die zich afspeelt op Menendez zijn remote control Cartel basis. Speelt zich af op dezelfde dag als Luiz Menendez zijn moord.
  • Checkmate: Een verborgen Perseus training facility, wat zich bevind in Berlijn. Bedoeld om assasination pogingen op de President van de Verenigde Staten te oefenen.
  • Crossroads: Een belangrijke route richting Afghanistan die zich bevind in Uzbekistan. NATO soldaten zijn erop uit gestuurd om een Soviet convoy te mobilizen
  • Garrison:  Leden van Perseus vallen hier een NATO basis aan in Hanover, West Duitsland, tijdens een militaire training.
  • Moscow:  Een Spetsnaz squad wordt naar een CIA safe house in de hoofdstad van de toenmalige Sovjet Unie gestuurd om het gebied over te nemen, overgebleven CIA agenten gevangen te nemen en info over NATO’s toekomstige plannen te veroveren.

De maps niet in de video

Aangezien we hierboven de maps tonen die wel in dit item zitten, leek het ons ook wel even gepast om de overige maps ook even hier te beschrijven. Het zijn er drie, te weten:

  • Armada: US en Soviet soldaten arriveren in het midden van de Atlantische Oceaan zoekende naar een prototype nucleaire onderzeeër
  • Miami:  Perseus soldaten vallen een gevangenis transport aan in Miami South Beach om een vertrouwde bondgenoot te bevrijden
  • Satellite: Diep in de woestijn van Angola is de satelliet The KH-9 neergehaald, potentieel door Perseus

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch