Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Gamescom, Destiny & evolutie

23/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een of andere manier is het altijd maandag na de zondag. Nooit een keer dinsdag of vrijdag. Altijd maandag. Dus moeten we daar maar mee leren leven. Jammer voor de maandag omdat die dag, als hij een keer kon ruilen met de vrijdag, dan een ietwat betere uitstraling zou krijgen. Gelukkig is er Brievenmaandag. Een instituut dat nu richting de twintig jaar gaat en elke maandag een stuk dragelijker maakt. Eerst als de stream live gaat, daarna als het item op de site te bekijken valt. Ook deze keer zijn er volop vragen. Vragen die Daan en Skate voor jullie gaan beantwoorden. En natuurlijk laat de chat zich daarbij niet onbetuigd. Het is een hele speciale maandag, het is namelijk de dag voor de Gamescom en we zitten er klaar voor!  Een nieuwe week, nieuwe brieven en andere gedachtes. Met vandaag  over de Gamescom 2021, evolutie, Destiny en nog veel meer.

Brievenmaandag met vragen over de Gamescom

Het moment is eindelijk daar. De hype begint steeds meer toe te nemen, met verschillende roddels en nieuwe trailers. Vanaf morgen is het eindelijk zover. Dan gaat de ‘gamebeurs’ beginnen. Is het eigenlijk nog wel een gamebeurs of hoe moeten we het noemen? Ieder geval is het dit jaar weer online, of het ooit nog fysiek terug komt is de vraag. De mannen hebben het er vandaag over wat wij deze week allemaal kunnen verwachten. Met op dinsdag een Destiny & Xbox livestream. Op de woensdag zijn we  natuurlijk om half 7 al live met de officiële opening van Geoff Keighley hem zelf. Bekijk onze speciale Gamescom stream op Twitch. Pak je worstenbroodje en koffie er maar bij en ga de komende week goed beginnen met deze editie van brievenmaandag.

Vraag over het verhaal van Destiny

Soms komen er in brievenmaandag ook vragen binnen van een kijker die helemaal fan is van een bepaalde game. Vandaag is een vraag over Destiny, we hebben het er best vaak over. Een kijker zal het erg leuk vinden als we een speciale item maken over de lore van Desitny. Of onze Daan en Skate dat een goed idee vinden hoor je in brievenmaandag.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch