Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over tegenvallende game releases & de GTA Trilogy

18/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een snikhete maandag en je kan vast raden wat dit betekent: een glas fris drinken én Brievenmaandag! De wekelijkse rubriek waarin wij de brieven die jullie hebben opgestuurd samen gaan bespreken. Vandaag zijn Huey, Koos & Skate speciaal voor jullie in de veel te warme studio gedoken. De ventilatoren staan verspreid over de hele redactie, want de show must go on. We gaan het in deze editie van de Brievenrubriek hebben over de GTA Trilogy, tegenvallende game releases en een grappige Gamekings WWE ruzie situatie. Er valt dus een hoop te bespreken en dat zie en hoor je allemaal in de Brievenmaandag van maandag 18 juli 2022.

Tegenvallende releases

We zijn nu twee jaar verder sinds de release van de PS5. Eén van onze kijkers (waar velen waarschijnlijk zich in kunnen verplaatsen) zit met het dilemma dat de game releases op deze console hem erg tegen vallen. Er zijn natuurlijk een best goede games uitgekomen, maar de echte krakers mist hij nog. Of mist de beste man iets. Hebben we een paar pareltjes die hij over het hoofd heeft gezien? Je ziet en hoort het antwoord in deze editie van Brievenmaandag. Ook hebben ze het over hun kijk op mobile games? Zit er al een beetje niveau bij? Niveau wat wij als PC- en console gamers zouden kunnen waarderen?

Brievenmaandag: Gamekings in een WWE-ring

Een kijker kwam met een grappige Gamekings situatie op de proppen. Stel je voor: er breekt een massale ruzie uit op de Gamekings redactie. Dan moet er natuurlijk een arena afgehuurd worden om het uit te vechten in een WWE-ring. Dan komt de vraag, met welke presentator zou jij een tag team vormen? Heb jij ook dit soort grappige scenario’s? Of zit jij nog met een vraag of dilemma? Stuur dan jouw brief op naar redactie@gamekings.nl of plaats hem in de Discord en wie weet komt jouw brief voorbij in de volgende editie van Brievenmaandag.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch