Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Silent Hill, leukste PS5-games & Game Pass

23/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week kwamen er toffe en zoals altijd prangende brieven binnen. En dus kunnen we opnieuw een nieuwe editie van Brievenmaandag vullen. Met vandaag Daan & Shanna op je beeldscherm. Die zoals altijd een hoop interessante vragen & dilemma’s voor jullie gaan beantwoorden. Afgelopen week kwamen er een aantal in-game screenshots voorbij van een mogelijke nieuwe Silent Hill game. Geruchten gaan dat Konami mogelijk zelfs bezig is met meerdere edities. Logisch dus dat we vragen krijgen over deze game. Denken Daan & Shanna dat het geruchten waar is? Ze geven het antwoord in de nieuwe editie van Brievenmaandag.

Silent Hill komt mogelijk terug met meerdere nieuwe games

Het gerucht ging al een tijdje rond dat Konami bezig was met een nieuwe Silent Hill game. Doordat afgelopen week een aantal in-game beelden verwijderd zijn, lijkt het vrijwel duidelijk dat er een nieuwe Silent Hill game uitkomt. De brievenschrijver vraagt of dit een zekerheid is nu. En wanneer komt de game uit? Een andere vraag draait om een absolute aanrader voor elke hedendaagse console? Waarbij we creatief moesten zijn omdat de vragensteller al heel veel games had.

Brievenmaandag: de hype van de Game Pass

In een goede game kun je veel tijd stoppen. De Game Pass biedt de mogelijkheid om een variatie aan games uit te proberen voor een prijs van tussen de 10 en 20 euro. Steeds meer bedrijven komen met dit soort diensten. Nu het een trend geworden is, vinden we het niet een beetje ‘overhyped’? Er zitten immers ook een hoop budget games tussen en veel heb je al gespeeld? Hoe kijken Daan & Shanna hier tegenaan?

Zit jij met een dilemma of een vraag waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur een brief naar redactie@gamekings.tv of plaats hem in onze Discord! Wie weet wordt jouw brief volgende week wel door ons behandeld.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch