Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Gaat Hideo Kojima nieuwe Silent Hills voor PS5 maken?

01/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze editie van het GK Journaal heeft JJ het over onder andere: Komt Silent Hills er dan toch aan? En wie gaat deze game dan maken? Er is ‘ spectaculair’ nieuws rond Halo: Infinite uitgekomen. Baldur’s Gate 3 heeft een patch met gevolgen ontvangen en Travis Scott gaat (mogelijk) een game maken.

Komt Silent Hills voor de PS5 er dan eindelijk aan?

Op 12 augustus 2014 shockeerde Hideo Kojima de wereld met PT (Playable Teaser). Gemaakt door “7780s Studio” bracht deze demo een van de engste en beste horror ervaringen in een lange tijd. Maar het meest speciale van deze teaser bevond zich toch echt aan het einde. Zo luidde de tekst ” Silent Hills”. Was deze playable teaser dus een aankondiging voor een nieuwe Silent Hill game? Zoals de horrorliefhebbers onder ons wel weten, waren de laatste paar Silent Hill games niet allemaal even goed. Maar met de aankondiging dat Hideo Kojima misschien verantwoordelijk was voor een nieuw deel in deze serie beloofde veel. Maar in de 6 jaar na PT lijkt het project zo goed als dood. Kojima is immers niet meer werkende bij Konami en van Silent Hills horen we weinig meer. Tot vandaag. want is er nu dan toch een beetje hoop?

Heel ‘spannend nieuws’ rond Halo: Infinite

Sinds het uitstel van Halo: Infinite is het redelijk stilletjes geweest rondom de game. Hier en daar komen er wel eens een paar geruchten naar buiten, maar niet iets waarvan we met 100% kunnen zeggen dat het waar is. Vandaag hebben we wel officieel nieuws. En het is een potje spannend. JJ vertelt wat dat nieuws is en vooral wat dit betekent voor het verloop van het ontwikkelproces en wanneer we de game kunnen verwachten. Nieuws is er ook  over Baldur’s Gate 3. Er komt een nieuwe patch aan, nummertje 3. En die heeft nogal verregaande gevolgen…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch