Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Call of Duty, Gamescom & Lies of P(i)

22/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

3, 2, 1… JEEEEEUJ. Welkom bij Brievenmaandag met Shanna, Jelle en Koos. Na een heftig weekend schuiven de drie aan om vooruit te blikken op de week en om prangende vragen van kijkers te beantwoorden. Ook kijken we alvast met een klein oog naar Gamescom want er staat deze week weer eindelijk een beurs op het programma.

Laat je een game links liggen omdat het uit Rusland komt?

Vandaag hebben we antwoorden op lastige dilemma’s zoals moet je een TV serie opnieuw kijken wanneer er een nieuw seizoen komt of is een korte recap genoeg. Zoals je wel kunt zien gaat het hier niet om lichtzinnige zaken. Of wat dacht je van PlayStation die ontwikkelaars spekt om ervoor te zorgen dat games niet op Xbox Game Pass verschijnen. Moet Microsoft de spreekwoordelijke middelvinger geven? (Niet onze woorden). Of blazen we het veel te veel op en zal ook gewoon Call of Duty op Xbox Game Pass verschijnen zodra de Activision Blizzard overname is afgerond. Ook komen er gewetensvragen aan bod. Moet je een game links laten liggen omdat het van Russische makelij is? De community lijkt in elk geval verdeeld.

Doen single player campaigns in Call of Duty er nog toe?

Over Call of Duty gesproken, zijn single player campaigns nog iets waard in deze franchise? Black Ops 4 koos ervoor om de single player campaign volledig te skippen en eigenlijk is deze modus al jaren ondergeschikt aan de multiplayer. Niet gek natuurlijk, maar wellicht dat er met Call of Duty Modern Warfare II een kentering aan zit te komen. De campaign van het originele deel werd zeer gewaardeerd en ook dit jaar lijken ze er meer op te willen focussen door een early access voor de campaign aan te bieden.

Wil je dat we jouw vraag beantwoorden in Brievenmaandag? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.tv of stuur je vraag in via Discord.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch