Menu Premium

Join de Gamekings Discord!

Koos Mooten 18/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JEEEEEUJ! De Gamekings Discord is live en klaar om gejoined te worden…
Klik hier om de gloednieuwe server te joinen!

Wat is Discord?

Discord is een platform waarmee we met z’n allen buiten de items en streams om met elkaar kunnen praten via tekst of voice! Denk aan een forum maar dan anno 2017, waarbij je direct interactie met mede-communityleden hebt over de dingen die jij het interessantst vindt!

Wat is de Gamekings-discord?

Discord dient voor Gamekings als een platform waar de community vrij is om met elkaar te communiceren. We delen met z’n allen een passie voor games en wat is er nou leuker dan babbelen met gelijkgestemden? Natuurlijk vormt de commentsectie onder de items op Gamekings.tv al sinds jaar een dag een plek waar hevig wordt gediscussieerd. Met de Gamekings Discord willen we jullie engagement naar een hoger niveau tillen. Bovendien houdt de Gamekings Discord je op de hoogte van het laatste nieuws en krijg je direct te zien wanneer er nieuwe items op de website staan. De Gamekings Discord moet de community van Gamekings.tv een bepaalde mate van interactiviteit bieden. Zo is het mogelijk onderling contact te hebben om bijvoorbeeld een potje samen online te kunnen gamen. Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Join dan nu de Gamekings-discord!

Twitch love

Ben je een subscriber op Twitch en wil je ook gebruik kunnen maken van exclusieve features als privé-kanalen en emotes? Check dan onder je Discord-account je Twitch-integratie. Je zult vanzelf de rol toegewezen krijgen binnen de Discord-server.

Premium Bazen

We zijn druk bezig met het kijken naar een manier om alle Premium bazen ook in de Discord te bedanken voor de support. We houden jullie hierover uiteraard op de hoogte!

Feedback

Mis je iets of moet er volgens jou een wijziging gedaan worden aan de Discord-server? Check het bij een van de admins die actief zijn op de server of mail naar koos@blammo.tv!

Gamekings Discord

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch