Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over epilepsie, Rainbow Six Siege en The Division 2

17/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weet je welke dag er na de zondag komt? Nou? Sinds jaar en dag is dat de maandag. Dus ook deze week. En maandag betekent altijd twee mannen op een rode leren bank in de Gamekings studio. Net als vorige week zijn dat de twee veteranen van de redactie, Skate en JJ. Ze hadden gewoon zin om er nog eentje te doen, en dan doen we dat. Zo rollen we. Een flinke zwik aan brieven passeert vandaag de revue. Bijvoorbeeld over de beste console game ooit die we bij launch gespeeld hebben, Rainbow Six Siege jaar 5, een probleem bij The Division 2, remote play op de PlayStation 4 en een epileptische aanval die een kijker kreeg van Gamekings.

Een epileptische aanval met dank aan Gamekings

Dat laatste is geen grap. Althans, daar gaan we niet vanuit. De briefschrijver in kwestie gaf aan dat zijn broertje tijdens het kijken naar Einde van de Week Live een epileptische aanval kreeg van de knipperende lichtjes in onze Blast Galaxy achtergrond. Is er iets wat Skate en JJ hier aan kunnen doen? Met recht een lastige vraag die we niet al te vaak voor de kiezen krijgen.

Wat is ons favoriete launch game voor een console of all time

Een stuk makkelijker te beantwoorden zijn de game gerelateerde vragen over onder andere remote play van de PlayStation 4, Rainbow Six Siege, The Division 2 en onze favoriete launch game op een console ooit. Alhoewel we die laatste vraag nu ook niet bepaald makkelijk kunnen noemen, want wie herinnert zich nu nog de launch games van de PlayStation? Skate en JJ in ieder geval niet. En nee, dat heeft niks met hun leeftijd te maken. Vragen genoeg dus. En daar komt zoals altijd weer een hoop leuks bij vanuit de chat. Bij elkaar meer dan genoeg voor een perfecte Brievenmaandag om de dag mee te beginnen. Have fun!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch