Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over streaming services en Cyberpunk 2077

10/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate hebben met gevaar voor eigen leven de storm Ciara getrotseerd om op de redactie te komen. Gelukkig heeft de postbode het ook overleeft en zijn de brieven niet weg gewaaid. Er dus liggen er een hele partij brieven voor de heren klaar. Daarom een stormachtige Brievenmaandag met vragen over Google Stadia, Shadow en GeForce Now, wat is de beste monitor voor PC Gaming en wat het uitstel van Cyberpunk 2077 betekent voor de E3? En reken maar dat die twee antwoorden gaan geven.

Zijn streaming services een goed alternatief van een PC?

Gaming streaming diensten beginnen steeds meer voeten aan de grond te krijgen. Zeker nu GeForce Now ook eindelijk voor iedereen uit is. Of neem Shadow, dat een virtuele desktop voor je maakt en daarmee al een tijdje op de markt is. Is het niet gevaarlijk om al deze data in de cloud te doen? En nog veel belangrijker, werkt het allemaal een beetje? En is het op de langere termijn nu echt goedkoper om te streamen in plaats van een dikke PC Gaming bak te kopen?

Met welke monitor beleef je de beste speel ervaring?

Zijn deze heren toch Techkings in spe? Ze beantwoorden bijvoorbeeld een vraag over beeldschermen. Welke techniek werkt het beste voor de optimale game ervaring:  is dat een TN of een IPS panel? Of toch een VA  En zeker net zo belangrijk, op hoe veel hertz en op welke resolutie zou deze monitoren moeten draaien. Skate en JJ, kom er maar in…

Wat gaat Cyberpunk 2077 doen op de E3?

Het positieve aan het treurige nieuws dat Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar medio september. ligt hem in het feit dat ze dan weer kunnen shinen op de E3 . Maar waar? Zou Xbox de game cliamen? CD Projekt Red heeft al gegeven nog niet bezig te zijn met de optimalisatie voor de next gen consoles. Dus wat heeft dat voor zin? En komen ze weer met drie kwartier aan nieuwe gameplay? De mannen bespreken alle mogelijkheden met je.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch