Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elden Ring, de Steam Deck, brakke dagen & worst

28/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als de zondag voorbij is weet je wat er komen gaat. De maandag. En dus een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Het item en de livestream waarin we al jouw brandende vragen beantwoorden. Vandaag zit Steven gezellig aan tafel samen met onze Skate. Twee keiharde veteranen die waarschijnlijk weinig slaap hebben genoten vanwege een bepaalde game. En dus hebben ze het natuurlijk over de release van Elden Ring en ook Horizon Forbidden West. En wie weet wel Destiny 2: The Witch Queen. Ook is er een nieuwe ‘console’ gereleased, te weten de Steam Deck. Verder zijn er vragen over games voor een brakke dag, Cyberpunk 2077 op de PS5 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Brievenmaandag. 

Gaat de Steam Deck de ideale handheld worden?

De community heeft deze week weer lekker veel brieven aangeleverd via de redactie@gamekings.tv en ons Discord kanaal. Er kwam onder andere een vraag binnen over de release van de Steam Deck. Want wat denken wij dat deze ‘console’ van Valve ons gaat leveren? Gaat dit de perfecte handheld zijn? Verder zijn er vragen over van wat voor ons de perfecte games zijn voor een brakke dag? Wat spelen wij dan? Dit is niet het enige wat we vandaag voor jullie in  petto hebben. Zo zijn er ook community leden die benieuwd zijn naar onze ervaring met Elden Ring op de PS5. De schrijver had nogal vervelende ervaringen. Laten er nu juist twee gasten aan tafel zitten die hier 110% zeker wel iets zinnigs kunnen zeggen.

Brievenmaandag met vragen over Horizon Forbidden West

Daarnaast zijn er vragen over Horizon Forbidden West binnen gekomen. Want hoe zit het inventory management system in elkaar? Is dat hetzelfde als in Zero Down? Of toch anders? Ook is er ook iemand met een vraag over Cyberpunk 2077. Want waarom is het toch zo dat de game ook de PS4 versie herhaaldelijk wil installeren terwijl je toch echt op de PS5 zit te spelen? Hoe kun je dat oplossen? Dit en nog veel meer ga je horen en zien in de Brievenmaandag van maandag 28 februari 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch