Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over EA, Naughty Dog & games om in te verdwalen

08/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag, het is bitter koud en de community heeft een aantal vragen die dringend beantwoord moeten worden. Daan en Skate zijn het gelukt om naar het kantoor te klunen. Ze gaan deze Brievenmaandag hun uiterste best doen jullie antwoord te geven op onder andere de schitterende vraag; ‘Ben ik de enige die met enige regelmaat Avalanche Studios en Avalanche Software door elkaar haalt?’. Ook behandelen ze de kwestie ‘wat verwachten wij dat de nieuwe Naughty Dog games gaan worden’. Zet de verwarming maar wat warmer en pak er een warme kop chocolademelk bij. Dit is de Brievenmaandag van maandag 8 februari. De dag dat de ballen van half Nederland er af vroren…

Zou The Last of Us 2, the last of it zijn geweest?

Naughty Dog heeft de laatste tijd flink in de spotlights gestaan vanwege de vele discussies en gesprekken die aangewakkerd werden door The Last of Us 2. Nu de game een dikke negen maanden uit is en de woordenstrijd tussen de verschillende partijen wat gedoofd is, vragen mensen, en zo ook onze community, zich af: what’s next? Een uitbreiding van de TLOU-franchise? Oftewel een deel 3 waar we Ellie oud zien worden? Of een verhaal gebaseerd op de band tussen Abby en Lev? Of misschien wel een totaal nieuw concept waar Naughty Dog ons mee zou wel verrassen.

Brievenmaandag over het ontdekken van ontdekkings-games

Games waarin je jezelf zo kan verliezen, dat je bonsai boom spontaan zijn bladeren laat vallen omdat hij de komende maand waarschijnlijk geen water meer zal krijgen. Wat je toe staat. Omdat je jezelf voorneemt dat je een nieuwe boom koopt na het einde van het spel omdat je elke pixel van de game wilt mee maken en ontdekken. Veel games streven ernaar, maar niet elke voldoet. Daarom gaan Daan en Skate jullie in deze editie van Brievenmaandag helpen met het vinden van échte ontdekkings-games.

Probeer gratis Final Fantasy XIV uit tot level 60

Vanmiddag hadden we een speciale Final Fantasy XIV stream. Een gesponsorde stream waar je ook nog eens korting bij kon krijgen als het gaat om het spelen van de MMO van Square Enix. De actie geldt nog steeds. Speel de game gratis tot level 60 via buff.ly/36RhGav. Of, pak 50% korting op aanschaf van het spel via buff.ly/3aDZiCY.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch