Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over E3 2023, Skull and Bones, God of War & GTA VI

11/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wekelijks stromen er stapels brieven binnen op de Gamekings redactie. Daar maken we vervolgens een selectie van die we in Brievenmaandag met alle toewijding en liefde beantwoorden. Huey, Jelle & Skate zijn deze maal achter de desk geschoven om jullie brieven door te nemen. Zit jij nog met een vraag of dilemma? Stuur die dan naar redactie@gamekings.nl en misschien komt jouw brief in de volgende editie van Brievenmaandag. Vragen gaan dit keer onder andere de fysieke E3 in 2023, Skull and Bones & onze verwachtingen omtrent GTA VI. Dit en nog veel meer zie en hoor je in de editie van Brievenmaandag van 11 juli 2022.

EINDELIJK! E3 2023?

We hebben de afgelopen drie jaar geen fysieke E3 gehad. In 2020 & 2022 werd de beurs geannuleerd en in 2021 zagen we enkel een online presentatie. Maar wees niet getreurd: De E3-gamebeurs keert in juni 2023 terug. FYSIEK. ReedPop, dat bekend is van o.a. NY Comic Con & Star Wars Celebration, organiseert het evenement samen met de ESA. De E3 wordt in 2023 wel gewoon in het Convention Center in Los Angeles gehouden. Keert de E3 2023 hiermee enigszins terug naar de gloriedagen? Wat zijn onze plannen voor 2023? Is dit genoeg voor ons om het vliegtuig naar Los Angeles te nemen?

Brievenmaandag over de onthulling van Skull & Bones

Afgelopen donderdag heeft Ubisoft meer beelden en verhaal achter Skull & Bones laten zien. Middelen verzamelen, gereedschappen en wapens maken, schepen bouwen en je eigen ‘piratenrijk’ opbouwen. Daarbij kregen we ook de release datum van de game te zien. Vanaf 8 november 2022 kun je van varen langs de kusten van Afrika tot aan de tropische eilanden van Oost-IndiĆ«. De dag daarna komt God of War Ragnarok uit op 9 november. Zal Skull & Bones dan nog wel succes kunnen zien? Of pakt de nieuwe God of War Ragnarok alle spelers af? Er valt met andere woorden een hoop te bespreken. En dat hoor je in de nieuwe editie van Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch