Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de ‘Dark side of gaming’ en Neuralink 2.0

31/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Het is maandag en twee uitgeslapen (mogen we hopen) presentatoren van Gamekings zitten aan de desk om al jullie vragen te beantwoorden. Dit keer zijn Koos en JJ aangeschoven. De laatste is terug van zijn vakantie naar Griekenland. En dat was in alle opzichten een bijzondere ervaring. Daar gaat hij het dus ongetwijfeld aan het begin van deze video even over hebben. Maar het zwaartepunt ligt zoals altijd bij de beantwoording van de vragen uit de community. En damn wat waren het er opnieuw veel deze week. We zagen ons zelfs genoodzaakt een selectie te maken, anders had Brievenmaandag minstens twee uur geduurd.

Voortaan brieven schrijven door middel van Neuralink 2.0

De kwaliteit van de brieven is dit keer heerlijk hoog. Zo vraagt de illustere Briefmeneer ons wat we vinden van de wens van Elon Musk om Neuralink 2.0 bij mensen in te gaan planten? Er wordt nu al getest op varkens. Is dat niet wat al te veel Matrix? Of willen we in de toekomst graag de sequel van Cyberpunk in ons hoofd spelen en niet langer op een console? En wat is onze opinie over Gamesharing, een functie die Xbox nu aanbiedt en die jouw Xbox account, services en games laat delen met een vriend(in). Blijft dat bestaan nu Microsoft vol inzet op Game Pass en dus zo veel mogelijk losse, betalende leden nodig heeft?

Het gedicht der gedichten

Er is ook een buitengewoon interessante brief over de zogenaamde ‘Dark side of gaming’. Oftewel het verslavende effect van online, competitief gamen. Hebben wij daar ook last van en hoe gaan we daar mee om? We hebben verder een leuke vraag over de stofzuiger geluiden die de PS4 maakt. Gaat dat veranderen bij de PS5? Want ook wij irriteren ons daar behoorlijk aan. En we eindigen deze editie van Brievenmaandag met een prachtig gedicht. Voorgedragen door niemand minder dan Jelle.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch