Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Toto Africa, Paniekaanvallen & Star Trek

24/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En dan is het alweer maandag! DE maandag nadat de Toto X Gamekings – Africa clip online is gezet. Velen van jullie zullen het al gezien hebben maar mocht dit nou niet zo zijn dan heb je wel wat gemist hoor. Want wat hebben de mannen er een werk in gestopt. Op maandag is er natuurlijk maar een reden waarom je om 4 uur naar de Gamekings website gaat. Er zijn aardig wat brieven ingestuurd via de mail en de socials, daarom zijn Jelle en Koos weer achter de desk geschoven om deze brievenmaandag allemaal te beantwoorden.

De grootsheid van het Star Trek universum

Ondertussen is Jelle op de redactie onze Star Trek goeroe en daarom word aan hem ook de vraag gesteld waar je het beste kan beginnen als je de franchise inclusief de oude series wil kijken. Want er zijn nogal wat verschillende series en dan is het natuurlijk begrijpelijk dat het lastig wordt om ergens te beginnen, wat ook nog eens lekker weg kijkt.

Angsten overwinnen op de maandagmiddag

Ondanks dat de mannen geen therapeuten zijn, kun je altijd bij ze terecht voor advies. En dat komt in deze Brievenmaandag ook weer goed naar voren. Het onderwerp paniekaanvallen en anxiety word namelijk in deze Brievenmaandag ook aan gekaart. En de mannen pakken het serieus op. Ze behandelen het onderwerp namelijk alsof ze een goede vriend van je zijn. En velen zijn dat inmiddels ook wel binnen de Gamekings community. We vinden het belangrijk dat we samen werken aan onze doelen. Net als ieder ander hebben onze heren ook op bepaalde momenten hun angsten moeten overwinnen. Jelle en Koos leggen daarom in deze Brievenmaandag uit wat hun angsten precies zijn geweest en hoe ze daar uiteindelijk mee om zijn gegaan. De diepgaande antwoorden op jullie vragen, zie je in deze Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch