Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over sequels, privacy, kapsels, Zweden & Last of Us II

06/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zomer!!! En je kan er niks mee. Niks strand, niks terrassen, niks korte rokjes. Maar het is niet anders. Zie deze Brievenmaandag daarom maar als een bakkie troost. Hopelijk kunnen we een uurtje lang het zonnetje in jouw huis zijn. Daan en JJ gaan het in ieder geval proberen. En de brieven zijn 110% leuk en gevarieerd genoeg om je de komende tijd te entertainen. Want welke game-website beantwoordt er nu serieus vragen over kapsels, privacy en het land Zweden?

Hoe kijken we tijdens Coronacrisis aan tegen privacy

Maar er zijn ook een paar serieuze vragen. Bijvoorbeeld over privacy. Het blijkt dat apps waarin mensen gevolgd worden in Zuid Oost Aziƫ goed helpen in de strijd tegen het Coronavirus. Is dit een oplossing? En zijn we bereid om onze privacy op te geven als we minder kans lopen om besmet te raken? Daan en JJ gaan er op in. En dan is er de kwestie rond het uitstel van The Last of Us II. Er gaan nu allerhande geruchten de ronde dat de game eerst alleen online te kopen gaat zijn. Klopt dat? En hoe staan we hier tegen over?

Kaal voor het goede doel?

Dan die kapsels. De vraag is simpel: zouden we bereid zijn ons kapsel op te offeren voor het goede doel? Dus tondeuse erover en rats, alles er af. En hoe kijken we tegen de aanpak van Zweden aan ten aanzien van het Coronavirus. De bevolking daar mag nog wel het terras op terwijl dat hier verboden is. Tot slot is er ook een vraag over games die Sony ook voor de PC en soms zelfs voor de Xbox gaat maken (MLB The Show). Is dat een slimme move of snijdt Sony zich hiermee in de eigen vingers? Daan en JJ zitten achter de desk om je op alle vragen antwoorden te geven. Of die antwoorden je bevallen, dat merk je vanzelf wel als je deze editie van Brievenmaandag bekijkt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch