Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Elden Ring, Nintendo & overvolle back catalogue

04/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam. Het is maandag en dan weet wat er gaat komen: Een gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Ook deze week zijn er een flink aantal toffe brieven met en zonder interpunctie binnen gekomen. Vragen over onder andere de nieuwe games van de afgelopen tijd, de ideale games voor beginners, de nieuwe The Witcher game, FromSoftware en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze gloednieuwe editie van Brievenmaandag. Check het vooral, wie weet zit jouw brief er wel tussen.

Waar kan een beginnende gamer het best mee beginnen?

Er is deze week een vraag binnen gekomen over een vriendin die net is begonnen met gamen. Wat is de ideale aanpak, het beste startpunt? Wat zijn de betere games en genres om mee te beginnen? Kan ze gelijk gaan voor een keiharde game als Elden Ring of Dark Souls? Of kan ze beter gewoon rustig beginnen met een leuke action adveture game of een puzzelspel? Je gaat zo horen wat voor tips Huey, JJ & Skate voor haar hebben. Verder is een trouwe kijker erg benieuwd naar onze carnavals outfit. Als wie of wat zouden we verkleed gaan als we een game personage moesten verbeelden? Wordt het Lara Croft of toch eerder Kirby of Luigi?

Brievenmaandag over voice acting in Nintendo games

Daarnaast gaat het in deze editie ook over totaal andere onderwerpen. De community heeft namelijk lekker veel brieven verstuurd. Er is er bijvoorbeeld een over Gran Turismo 7 en een over voice acting in de Nintendo-games. Want hoe zit het daar nu mee? Waarom geeft Nintendo de meeste van hun karakters geen stem? Is het luiheid of zit er een filosofie achter? Je gaat horen hoe wij daarover denken. Net als de vraag van een trouwe kijker die naar Praag gaat. Of wij nog tips voor hem hebben? Dit en nog veel meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 4 april 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch