Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over woede over Gran Turismo 7 & slechte werksfeer bij Indies

22/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe editie van de Peepshow. Een vaste prik op de dinsdag voor de veleĀ Premium leden. Ook afgelopen week is er een hoop gebeurd. Ze zouden ook eens een keer gewoon netjes hun werk doen in de industrie. Anyway, Boris en JJ zijn er voor zitten en nemen de meest opvallende zaken van de afgelopen week met je door. De twee hebben het vandaag onder meer over een reeks klachten aan het adres van Moon Studio, de woede van gamers jegens Gran Turismo 7, problemen voor Activision/Blizzard inzake de Overwatch League, en de hoge verkoop van de PS4-editie van Horizon Forbidden West. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van de Peepshow. Ram maar snel op die Play knop.

Gran Turismo 7 heeft laagste user score ooit

Op de redactie waren we behoorlijk hyped over Gran Turismo 7. Maar de gamers kennen duidelijk een andere gevoel. De user score staat daar op een magere twee. Waarom is dat en waarom hebben wij dat dan gemist? Zijn we gewoon omgekocht of is er iets anders aan de hand? Boris en JJ zijn in de materie gedoken en kijken ook naar de manier van communicatie van PlayStation. Iets waar de twee zich wel vaker aan storen. En heeft dit ook gevolgen voor de andere, komende games van PlayStation?

Het gaat goed met Horizon Forbidden West

Verder is er slecht nieuws voor de fans van Ori. Je weet wel, de prachtige game van indie developer Moon Studio. Er is namelijk een aanklacht ingediend tegen de studio. De werknemers lijken er niet echt goed behandeld te worden. Dat horen we de laatste helaas wel vaker. Waarom pikken Boris en JJ deze studio er dan uit? je ziet en hoort het in deze video. Natuurlijk is er ook een rol voor Activision/Blizzard. Het houdt daar maar niet op. Dit keer betreft het de Overwatch Leauge. Daar is een probleem en de twee leggen uit wat dat probleem is. Dit en meer zie je allemaal in de Peepshow van dinsdag 21 maart 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch